ALEKSAAAAA: Partija za udžbenike - Gildžes Aleksander će imati NOĆNE MORE zbog Avramovića! (FOTO)

Autor:

Sport

08.09.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestvarna igra našeg plejmejkera.

ALEKSAAAAA: Partija za udžbenike - Gildžes Aleksander će imati NOĆNE MORE zbog Avramovića! (FOTO)

Foto: FIBA

Aleksa Avramović

Košarkaši Srbije napravili su istorijski uspeh, pošto su sa 95:86 porazili Kanadu i tako izborili plasman u finale Svetskog prvenstva!

Nestvaran meč su odigral naši momci, od početka su stigli do osetne prednosti, koju su držali do samog kraja i na kraju sasvim zasluženo ušli u finale Mundobasketa.

Partiju za udžbenike je odigrao Aleksa Avramović, koji je upisao deset poena, ali je njegov učinak mnogo veći, ako se pogleda odbrana i energija koju je uneo u naš tim.

Odigrao je sjajnu odbranu na Šaj Gildžes Aleksanderu, krao mu je lopte na prenosu, a o njegovoj igri najbolje govori podatak da je imao najveći +/- učinak kod naših igrača. Sa njim na terenu, bili smo 15 razlike u prednosti.

Njegova partija nije prošla neopaženo ni na zvaničnom Tviter nalogu FIBA, pa su svoj post posvetili pleju Partizana.

- Ja radim svoj posao, imao sam snage da grizem po celom terenu. Hvala momcima što su me pratili. Osećao sam da Šaj nije ovaj pritisak doživeo na turniru. Pritiskali smo ga po celom terenu. Moram da istaknem Dejana Davidovca čiji se doprinos ne vidi možda statistički, svi su odigrali vrhunski - rekao je srčani Aleksa posle meča.

Poznat je i termin meča za zlato, a izabranici Svetislava Pešića će u nedelju, od 14:40, igrati meč za novu, šestu, svetsku titulu, protiv Amerike ili Nemačke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading