EMOTIVNA PORUKA PLEJA SRBIJE: Nismo spavali posle poraza od Italije!

Autor:

Sport

03.09.2023

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksa Avramović je izneo šta se dešavalo u kampu našeg tima posle bolnog neuspeha.

EMOTIVNA PORUKA PLEJA SRBIJE: Nismo spavali posle poraza od Italije!

Foto: Starsport

Aleksa Avramović i Svetislav Pešić

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Dominikansku Republiku sa 112:79 (29:15, 27:20, 31:15, 25:26) u meču grupe I, i tako je u direktnom duelu uspela da obezbedi plasman u četvrtfinale Mundobasketa.

Sjajno su naši igrači ušli u meč, već u prvoj deonici su imali veliku prednost, a čak sedmorica igrača je upisalo dvocifren učinak.

Posle meča je svoju izjavu dao i Aleksa Avramović, plej Srbije.

- Mislim da smo samo protiv Italije odigrali slabo i sve ostalo čak i pripreme na visokom nivou i ovo je pravi pokazatelj onoga što smo radili svih ovih dana i nedelja zajedno i hemija je fenomenalna sve nas je podiglo na najbolji način i svakoga možemo da pobedimo. Italija se desila u pravom trenutku, nije značilo eliminiaciju kao danas kada smo pokazali karater. Fenomenalna igra, ovo je bilo za Borišu i molimo se da što pre izađe iz bolnice i on je deo nas - rekao je Aleksa Avramović.

Dodao je da niko nije spavao posle poraza od Italije.


- Samo ću vam reći da niko nije spavao celu noć pred Italiju. Ne tražim opravdanja, jednostavno mi smo svi ljudi i svi smo se zabrinuli za njega i tražila se krv pa nismo ni spavali i to nas je sigurno poremetilo i ovo je prava reakcija jer ne tražimo opravdanje. Ovo je proizvod svega

Za kraj, rekao je da mu je svejedno ko će biti rival u četvrtini finala.

- Ako Litvanci igraju egal i Crnogorci su igrali egal, pa je sve moguće i nema nepobedivog tima i Amerikanci su bili drim tim... Mene lično ne zanima, želim da obradujem Srbiju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading