IGRAĆEMO ZA NJEGA: Emotivna poruka Fontekija posle DEBAKLA protiv Amerike!

Autor:

Sport

05.09.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan stav najboljeg košarkaša Azura.

IGRAĆEMO ZA NJEGA: Emotivna poruka Fontekija posle DEBAKLA protiv Amerike!

Foto: FIBA

Italijanski košarkaš Simone Fontekio rekao je posle poraza od Sjedinjenih Američkih Država (63:100), u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, da će njegovi saigrači i on igrati mečeve za plasman od 5. do 8. mesta sa velikim motivom zbog Luiđija Datome, koji se posle Mundobasketa oprašta od dresa "azura".

- Naše poslednje dve utakmice na Svetskom prvenstvu su poslednji mečevi Luiđija Datome za reprezentaciju. Za njega i za sve nas to će biti veoma važne utakmice. Igraćemo sa energijom i željom da oba meča dobijemo - rekao je košarkaš Juta Džeza posle poraza od SAD, prenosi portal "Jurohups".

Italija će prvi meč u borbi za plasman od 5. do 8. mesta igrati protiv poraženog iz dvoboja Kanade i Slovenije.

Kad je reč o utakmici protiv SAD, Fontekio ističe da je rival odigrao perfektan meč.

- Nema šta mnogo da se kaže. Oni su odigrali perfektnu utakmicu, a mi nismo ništa pogađali. Nije lako igrati protiv njih posle poraza koji su doživeli, bili su maksimalno fokusirani i pokazali su kvalitet - kazao je Fontekio.

Italija je na poslednjih šest velikih takmičenja na kojima je učestvovala eliminisana uvek u četvrtfinalu.

- Umorni smo od poraza u četvrtfinalu. Ali, sa druge strane, nalazimo se među osam najbolji selekcija planete i želimo da budemo sve bolji - zaključio je Fontekio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading