POCEKO POSLAO PODRŠKU PRED MEČ ODLUKE: Navijam za Srbiju, zbog LJUBAVI prema njemu!

Autor:

Sport

03.09.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasan stav selektora Azura.

POCEKO POSLAO PODRŠKU PRED MEČ ODLUKE: Navijam za Srbiju, zbog LJUBAVI prema njemu!

Foto: fiba.com

Košarkaška reprezentacija Italije savladala je Portoriko rezultatom 73:57 i tako obezbedila sebi plasman u četvrtfinale Mundobasketa .

Ovo su jako loše vesti za izabranike Svetislava Pešića jer ukoliko pobede Dominikansku Republiku (14:00h), u četvrtfinalu Svetskog prvenstva idu na najtežeg mogućeg protivnika- selekciju SAD, naravno, ako oni pre toga pobede Litvaniju.

Posle trijumfa nad Portorikom se oglasio i Đanmarko Poceko, selektor Italije.

- Srbija je jedan od najboljih timova na svetu, Portoriko je igrao odličnu košarku, Dominikanska Republika takođe. Verujem u vas i mislim da ćete pobediti, ali respekt koji imam prema Dominikancima ne zasniva se samo na tome što su nas pobedili. Vidim da imaju odličnu hemiju, legendarnog trenera kakav je Nestor. Ali, ljubav koju osećam prema (Saši) Daniloviću, zato navijam za vas - rekao je Poceko.

Foto: Starsport

Đanmarko Poceko, selektor Italije

Dodao je da je njegov tim do pobede stigao zbog dobre odbrane.

- Nisam bolju odbranu video u životu. Igrali smo protiv Srbije, bilo je pobedi ili kući. Protiv Srbije smo bili na ivici da izgubimo. Srbija je dosad ubacivala oko 104 poena, Portoriko preko 85 poena. Ne volim da govorim o statistici, ali ova govori nešto... Govori o karakteru mojih igrača, zalaganju u odbrani. Zato ovo ne mogu da poredim ni sa čim što je uradila neka naša prethodna generacija - zaključio je Poceko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading