NISMO ZNALI ŠTA ĆEMO SA LOPTOM: Jović otkrio da nije bilo plana za poslednji napad protiv Italije!

Autor: Tanjug

Sport

02.09.2023

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi košarkaš Majami Hita rekao sve što mu leži na duši.

NISMO ZNALI ŠTA ĆEMO SA LOPTOM: Jović otkrio da nije bilo plana za poslednji napad protiv Italije!

Foto: Starsport

Nikola Jović

Košarkaš reprezentacije Srbije Nikola Jović rekao je pred meč protiv Dominikanske Republike (nedelja, 14 časova), da su svi koncentrisani na utakmicu, jer su svesni da ako ne pobedimo, dalje ne postoji na Svetskom prvenstvu.

Posle poraza od Italije, Srbija mora da savlada Dominikansku Republiku kako bi se plasirala u četvrtfinale Svetskog prvenstva.

- Glave su se ohladile, šta smo mogli. Izgubila se ta utakmica i znali smo da moramo da pobedimo sledeću svakako. Fokusirali smo se na ovaj meč. Odradili smo skauting, znamo kako ćemo da branimo i šta želimo. Nadam se da će to izgledati dobro - rekao je Jović

Dodao je košarkaš Majami Hita da su Italijani pročitali našu reprezentaciju.

- Izgleda da su odradili sjajan posao, pročitali su nas. Svaki put smo ostali na nekoliko sekundi gde smo morali da završavamo. Držali su utakmicu pod kontrolom kada su ušli u egal, tačno su uradili šta su hteli - rekao je on.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Jović

Jović ističe da nije iznenađen rezultatom Portoriko - Dominikanska Republika.

- Jedni i drugi igraju na sličan način, brzo sa mnogo šuteva. Ne možemo da kažemo da smo se previše začudili - rekao je reprezentativac Srbije i dodao da je u timu atmosfera dobra.

Jović kaže da niko ne gleda korak dalje, jer sve zavisi od sutrašnje utakmice.

- Prvo smo očekivali da ćemo pobediti Italiju, sad očekujemo da ćemo pobediti Dominikansku Republiku. Koncentrisali smo se na tu jednu utakmicu, jer ako tu ne pobedimo, dalje ne postoji - rekao je košarkaš Majamija, a potom prokomentarisao poslednji napad našeg tima protiv Italije:

Republika

Foto: Starsport

Nikola Jović protiv Portorika

- Uhvatili smo loptu gde nismo znali šta ćemo sa njom. Bez tajm-auta pre toga, nit smo nešto organizovali kad je bila pauza. Pokušali smo Stefan Jović i ja da rešimo i dogodilo se što se dogodilo.

Jović je poslao i poruku srpskim navijačima.

- Nek nastave da veruju nas. Iako smo izgubili jednu utakmicu, ima još nade. Ako pobedimo, idemo dalje. Nadam se da će nastaviti da nas podržavaju - rekao je Jović.

Mladi košarkaš je prokomentarisao i situaciju sa Borišom Simanićem.

- Svi smo mu poslali poruku. Doktor je u kontaktu sa njim, još nismo u mogućnosti da ga posetimo. Molimo se za njega da se uskoro vrati na teren i da ostane zdrav - zaključio je Jović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading