LUKAS ZARATIO SA CECOM! Optužio je za KRAĐU, nova drama bivših prijatelja!

Autor:

Zabava

02.09.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas traži nadoknadu za duet koji je pevačica snimila sa njim!

LUKAS ZARATIO SA CECOM! Optužio je za KRAĐU, nova drama bivših prijatelja!

Foto: shutterstock, pixabay.com

Pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, uklonio je sa Jutjub kanala Svetlane Cece Ražnatović njihov duet "Crni sneg", koji je snimljen 1999. godine. Njegov tim je izdao zvanično saopštenje.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Aca Lukas i Ceca Ražnatović

- Obrisali smo audio-snimak s kanala "Ceca mjuzik". Obrisaćemo i Marakanu, kao i sve ostale snimke gde je Lukas neovlašćeno emitovan. Mogli smo odmah da joj obrišemo ceo kanal jer ima više od tri snimka sa Acom na njemu, ali nismo to uradili. Obrisaćemo i svaki drugi duet ako ga ona ne ukloni jer nam nije nadoknadila prava koja je naplatila od Jutjuba i digitalnih platformi. Ovo smatramo krađom izvođačkih i producentskih prava i zato smo to i uradili - stoji u saopštenju.

Ceca se, za sada, povodom ovoga nije oglasila. 

Podsetimo, nedavno je kompozitor Aleksandar Radulović Futa krenuo sa svojim timom da uklanja pesme sa raznih muzičkih platformi zbog autorskih prava. On je pevačici Jeleni Karleuši oborio ceo kanal, a zaratio je i sa Lukasom, nakon čega je pevač krenuo u akciju sličnog tipa.

Republika

Foto: ATA Images

Karleuša i Futa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading