POCEKO PRAVIO ŠOU U MANILI: Selektor Italije ponovo ISKLJUČEN!

Autor:

Sport

27.08.2023

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moraće "Azuri" bez svog selektora u nastavku.

POCEKO PRAVIO ŠOU U MANILI: Selektor Italije ponovo ISKLJUČEN!

Foto: Starsport

Đanmarko Poceko

Košarkaši Italije i Dominikanske Republike u ovom trenutku igraju meč drugog kola u okviru A grupe na Svetskom prvenstvu u košarci, koje se održava u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

Ovaj meč je vrlo bitan i za Srbiju, pošto se B grupa, u kojoj se nalaze "orlovi", ukršta sa grupom u kojoj su ove dve selekcije.

Na poluvremenu Italijani imaju prednost, ali minimalnu, pošto vode sa 39:38, međutim, košarka je u prvom poluvremenu okršaja u Manili bila u drugom planu, već su šou ukrali Đanmarko Poceko i sudije.

Kao i u dosadašnjem toku prvenstva, arbitri se nisu baš proslavili nekim svojim odlukama, što je razljutilo selektora Italije. On je na samom startu meča dobio jednu tehničku, da bi zaradio i drugu u finišu poluvremena, pa će Poceko ostatak meča morati da prati iz svlačionice.

Nakon što su mu arbitri pokazali put van terena, Poceko je odradio isto ono što je napravio i u osmini finala prošlogodišnjeg Eurobasketa, kada su Italijani porazili Srbiju. Prišao je protivničkoj klupi, izgrlio se sa Nestor Garsija, trenerom Dominikanske Republike, pozdravio sa svim igračima te selekcije, a zatim produžio ka tunelu, gde je čekao sudije, kako bi im u poluvremenu "objasnio neke stvari".

Videćemo kakav će epilog biti i da li će "Azuri" možda morati u narednom meču bez selektora, ali jedno je sigurno, trijumf će protiv Dominikanske Republike tražiti bez Poceka na klupi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading