NEĆE SRBIJI BITI LAKO: "Orlovi" saznali loše vesti pred start Mundobasketa!

Autor:

Sport

21.08.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće nijednoj reprezentaciji biti lak plen.

NEĆE SRBIJI BITI LAKO: "Orlovi" saznali loše vesti pred start Mundobasketa!

Foto: Tanjug/AP

Karl Entoni Tauns

Svetsko prvenstvo u košarci je iza ćoška, a za četiri dana će biti odigrane prve utakmice na šampionatu u Aziji.

Reprezentacija Srbije je završila pripreme, danas je u Šenženu odigrala i poslednju prijateljsku utakmicu pred Mundobasket, u kojoj su "orlovi" savladali Brazil, a sada su izabranici Svetislava Pešića saznali još jednu bitnu vest pre početak turnira.

Naime, Dominikanska Republika je objavila spisak od 12 igrača koji će ovu zemlju predstavljati na turniru u Aziji, a svakako je najzvučnije ime centar Minesota Timbervulvsa, Karl Entoni Tauns.

Evo i kompletnog spiska Nestora Garsije:

Rigoberto Mendosa, Hean Montero, Helvis Solano, Viktor Lis, Herardo Suero, Eloj Vargas, Anhel Luis Delgado, Andres Rafael Felis, El Džej Figeroa, Lester Kinones, Antonio Penja i Karl Entoni Tauns.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karl Entoni Tauns i Nikola Jokić

Ova reprezentacija se nalazi u grupi A, zajedno sa Italijom, Angolom i Filipinima, a u drugoj fazi će ukrstiti sa grupom B, u kojoj se, između ostalih, nalazi i Srbija, pa bi vrlo lako Dominikanci mogli da nam budu rival u drugoj fazi.

Podsetimo, ova reprezentacija je ostavila Argentinu bez Mundobasketa, a sada, pojačana Taunsom, nikome neće predstavljati lak plen, pa tako ni Srbiji, u mogućem duelu.

Inače, prvenstvo sveta traje od 25. avgusta do 10. septembra, a selekcija Srbije će prvi meč odigrati 26. avgusta, protiv Kine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading