ALKARAZ TUŽAN I PONOSAN POSLE PORAZA OD NOLETA: Otkrio zašto je zaplakao, pa šokirao izjavom da je NADAL NAJBOLJI!

Autor:

Sport

21.08.2023

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za mene je sjajno što Đokovića igranje sa mnom podseća na igranje sa Rafom, kaže mladi Španac.

ALKARAZ TUŽAN I PONOSAN POSLE PORAZA OD NOLETA: Otkrio zašto je zaplakao, pa šokirao izjavom da je NADAL NAJBOLJI!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković osvojio je masters u Sinsinatiju, pošto je u velikom finalu posle preokreta i epske borbe savladao Karlosa Alkaraza rezultatom 2:1 (5:7, 7:6, 7:6).

Meč za titulu trajao je tri sata i 48 minuta, što je najduži meč u istoriji ovog turnira, a mladi Španac nakon poraza nije mogao da sakrije emocije i briznuo je u plač.

- Osećam se iscrpljeno, ali i ponosno. Rekao sam mu da ne znam zašto sam plakao, jer sam se borio do poslednjeg poena. Umalo sam pobedio jednog od najvećih svih vremena u našem sportu. To je ludo da pričam sada, ali napustio sam teren veoma srećan zbog onoga što sam uradio. Naravno, pričao sam sa trenerom i timom, da smo ponosni na sebe - rekao je Alkaraz.

Đoković je njihov vrhunski meč uporedio s finalem Australijan opena iz 2012.

Republika

Foto: Tanjug/AP

NAJBOLJI U ISTORIJI: Novak Đoković

Uvek je teško igrati protiv Novaka, on uvek vrati pet, šest, sedam lopti u polje u svakom poenu, tera vas da trčite sa jednog ugla na drugi svaki poen, bilo je teško. Pokušao sam da ostanem u meču fizički, ali bilo je teško, sve sam ostavio na terenu, za mene je sjajno da on zna da njega igranje sa mnom podseća na igranje sa Rafom. Protiv najboljeg. To znači da smo na pravom putu. Radim veoma dobro, ali danas je bilo teško da se nosim sa svim uz Novakov pritisak - dodao je mladi Španac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading