SELEKTOR POSLAO JASNU PORUKU: "Možemo da IZGUBIMO od svih na Mundobasketu!"

Autor:

Sport

21.08.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred početak najveće smotre oglasio se i predvodnik jednog od favorita za medalju.

SELEKTOR POSLAO JASNU PORUKU: "Možemo da IZGUBIMO od svih na Mundobasketu!"

Foto: Starsport

Đanmarko Poceko

Selektor košarkaša Italije Đanmarko Poceko izjavio je nakon utakmice sa selekcijom Novog Zelanda, da njegova selekcija može, kao i svaka da izgubi od bilo koga na Mundobasketu.

Italija je nadigrala sastav Novog Zelanda posle neizvesne završnice rezultatom 88:81 u generalnoj probi pred Svetsko prvenstvo.

- Prva stvar koje moramo biti svesni je činjenica da možemo izgubiti od bilo koga. Razgovarao sam sa igračima na tu temu. To se može dogoditi ne samo nama, već i svima ostalima. Na kraju dana, ne može niko izbrisati ono što smo sagradili od početka priprema. Ovaj tim ima sadašnjost i budućnost. Moramo biti sretni zbog toga bez obzira na bilo kakva takmičenja na kojima nastupamo. Svetsko prvenstvo neće promeniti moje mišljenje, ali ni stavove mojih igrača - istakao je Poceko, a prenosi portal "Basketball sphere".

Foto: Starsport

Đanmarko Poceko, selektor Italije

Italija će se na Mundobasketu takmičiti u prvoj fazi kao deo grupe A, sa Angolom, Dominikanskom Republikom i Filipinima.

U drugoj fazi, Italijani će ukrstiti sa grupom B, u kojoj se nalaze Srbija, Kina, Portoriko, odnosno Južni Sudan.

Podsetimo, prvenstvo sveta počinje 25. avgusta, a veliko finale će biti odigrano 10. septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zoran

23.08.2023 17:02

Pa kad imamo trenera koji ujutru ne zna da li ide na spavanje ili ustajanje.... Prostoproširenu recenicu kad završi ne zna sta su bile prve 3 reci..... idi bre u penziju čoveče ... tacno treba sprovesti plan duboke drzave : penzose eutanizirati jer nanose samo štetu...rade za male pare i zauzimaju mesta da dopune budžet sopstveni!!!