IVANA SIJA POSLE SVETSKOG ZLATA! Poslala je moćnu poruku: "Vreme najveći saveznik"!

Autor:

Sport

21.08.2023

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo čekajte, poručila je najbolja srpska atletičarka.

IVANA SIJA POSLE SVETSKOG ZLATA! Poslala je moćnu poruku: "Vreme najveći saveznik"!

Foto: Starsport

Ivana Vuleta, kraljica srpske atletike, dostigla je vrhunac karijere osvajanjem zlata na na Svetskom prvenstvu na otvorenom održanom u Budimpešti.

Svoj ogroman uspeh postigla je u disciplini skok udalj, gde je zabeležila impresivnih 7,14 metara, čime je ne samo osvojila zlatno odličje, već je i postavila novi nacionalni rekord Srbije na otvorenom. 

Ivana je emotivno i sa ponosom slušala himnu svoje otadžbine nakon velikog trijumfa, dok joj je oko vrata sijala zlatna medalja sa njenim imenom. Dokaz rada u prethodnom periodu. Nije mogla da odoli pa je trenutak za istoriju i ponos podelila sa pratiocima na društvenim mrežama. Naime, na svom Instagram profilu Ivana je objavila fotografije medalje sa obe strane i sa ceremoje dodele, a u opisu ostavila moćnu poruku.

 

 

Vreme je vaš najveći saveznik i ako ništa drugo… samo čekajte! Svetska prvakinja! - poručila je Ivana Vuleta i između redova najavila nove podvige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Na svom Instagram profilu, Ivana je podelila fotografije medalje sa obe strane, sa takmičenja i sa svečanosti dodele medalja, istovremeno inspirišući svoje pratioce i pokazujući da vreme, trud i vera u sebe mogu dovesti do nečeg izuzetnog. – Vreme je vaš najveći saveznik i ako ništa drugo… samo čekajte! Svetska prvakinja! – poručila je Ivana na svom Instagram profilu, ostavljajući jasnu poruku da su njen uspeh i motivacija rezultat njenog upornog rada i vere u sopstvene sposobnosti. Ovaj trijumf bez sumnje je najveća medalja u Ivaninoj dosadašnjoj karijeri, ali i iskra inspiracije za mlade sportiste širom Srbije.

 

Komentari (0)

Loading