POMOĆNI TRENER SAD O SRPSKOM REPREZENTATIVCU! Ovo mu je bilo POTREBNO!

Autor:

Sport

24.08.2023

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg Majamija komentarisao je dolazak Nikole Jovića među "orlove".

POMOĆNI TRENER SAD O SRPSKOM REPREZENTATIVCU! Ovo mu je bilo POTREBNO!

Foto: Tanjug/AP

Erik Spolstra, trener Majamija

Trener košarkaša Majamija i pomoćnik selektora Stiva Kera u reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država Erik Spolstra rekao je da je Nikoli Joviću igranje za reprezentaciju Srbije baš ono što mu je bilo potrebno ovog leta.

- Ovo je baš ono leto i predsezona kakva je potrebna Nikoli Joviću. On će moći da igra, bio je u Letnjoj ligi sa nama, igrao je na visokom nivou, takmičio se, a sad će nastaviti. Nismo znali da će se tim Srbije ovako istumbati, ali i to je ispalo savršeno za njega. Ima sjajnu priliku - otkrio je Spolstra američkim medijima i potvrdio da ljudi iz Majamija pomno prate treninge i igru Jovića:

Foto: Starsport

Nikola Jović

- Imali smo oko dve i po ili čak i tri nedelje trening kampa, gde su bile uključene i utakmice. On je mogao da igra u tim mečevima, a mi smo poslali naš stručni štab da ga poseti i provede nedelju dana s njim u kampu. Sada smo opet na istom mestu, on je oko osam kilometara dalje. Uz saobraćaj, možemo se naći za oko 45 minuta, što znači da ćemo sigurno biti zajedno dok smo ovde - istakao je trener vicešampiona NBA lige.

Majami je, podsetimo, u finalnoj seriji NBA lige poražen ubedljivo (1:4) od Jokićevog Denvera, a srpski centar je proglašen za MVP finala, donevši Nagetsima prvu titulu u istoriji franšize.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading