PORTORIKO NA SKENERU: Oprez za Srbiju, uprkos UBEDLJIVOJ pobedi u Areni!

Autor:

Sport

24.08.2023

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naši košarkaši će protiv Portorikanaca igrati u drugom kolu Mundobasketa.

PORTORIKO NA SKENERU: Oprez za Srbiju, uprkos UBEDLJIVOJ pobedi u Areni!

Foto: Starsport

Nikola Jović protiv Portorika

Košarkaško prvenstvo sveta je iza ćoška, a Srbija će svoj put na Mundobasketu započeti od selekcije Kine, sa kojom igra prvi duel u Manili, 26. avgusta, od 14 časova.

Nakon toga, naše momke čekaju još dva duela u grupi, a 28. avgusta, takođe od 14 časova, će nam rival biti selekcija Portoriko.

Kao i u slučaju Kineza, i Portorikanci su nam već bili rival u okviru priprema za prvenstvo sveta, kada smo ih u Areni, u utakmici u kojoj je srpska publika ispratila košarkaše na Mudnobasket, savladali sa ogromnih 110:75.

Sve je išlo savršeno za naše momke, u jednom trenutku smo imali i preko 50 razlike, a priliku je, na opšte oduševljenje, dobio i Nikola Topić.

Foto: Starsport

Duel sa meča Srbije i Portorika

Ipak, velika razlika ne sme da zavara, jer prijateljske su jedno, a šampionat sveta druga stvar. U ostalim pripremnim utakmicama su Portorikanci pokazali mnogo više, stizali su do pobeda, ili prihvatljivijh poraza, a recimo, na poluvremenu protiv Amerike su gubili svega sedam razlike.

Glavna zvezda tima je Tremont Voters, bivši NBA košaraš, kom je glavna vrlina šut za tri poena, baš kao i većini ostalih saigrača. Nešto što "orlovi" najlošije brane.

Tu je i Džon Holand, koji je prošle sezone igrao za Zvezdu Meridianbet, a bitnu ulogu bi trebali da imaju i braća Tompson, kao i Romero.

Jasno je, Srbija je veliki favorit u tom meču, razlika u klasi je očigledna, ali poslednja stvar koju Pešić želi od svojih izabranika jeste opšutanje, jer onda stvari mogu da postane vrlo gadne, ukoliko se naš rival raspuca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading