LESORU SVE OTIŠLO U POGREŠNOM SMERU POSLE PARTIZANA: Francuz otvorio dušu jer su konačno stigle lepe vesti

Autor:

Sport

23.08.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam mogao da kontrolišem medije, ali hvala selektoru što me je čekao, rekao je Francuz koji će ipak igrati na SP.

LESORU SVE OTIŠLO U POGREŠNOM SMERU POSLE PARTIZANA: Francuz otvorio dušu jer su konačno stigle lepe vesti

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Matijas Lesor napustio je ovog leta Partizan, a emocije su mu i dalje pomešane. Novog košarkaša Panatinaikosa kao da je poterao maler jer se povredio nakon što je napustio četu Željka Obradovića i otišao među "zelene" od kojih Ergin Ataman pokušava da napravi tim sa kojim će napasti Evroligu.

Dodatni stres bio mu je taj što je zbog povrede do poslednjeg trenutka morao da čeka da vidi da li će biti spreman da nastupi na Svetskom prvenstvu sa reprezentacijom Francuske, što će se na sreću i desiti jer se oporavio. Zbog toga je Lesor rešio da otvori duši i da kaže sve šta mu je na srcu, a indirektno je spomenuo i Partizan.

Foto: Tanjug/AP

Igraće na Mundobasketu - Matijas Lesor

- Uganuo sam nogu i sve se nekako odužilo. Pošto sam novi igrač Panatinaikosa moralo je sve da se proverava, pogotovo proces oporavka. Sve je nekako otišlo u pogrešnom smeru u medijima, pitanja su bila stresna, a u pitanju je bilo samo uganuće. Nisam to mogao da kontrolišem u jednom trenutku, ali fizički sam sve vreme znao da ću biti spreman i sve je bilo na doktorima i čelnicima. Teško je nositi se sa svim tim emocijama - počeo je ispovest Matijas.

Francuska će na Mundobasketu igrati u H grupi sa selekcijama Libana, Letonije i Kanade i prisustvo Lesora mnogo će im značiti. Toga je svestan i sam centar, koji je obećao da će dati sve od sebe da se oduži selektoru. Vensan Kole je verovao u njega i čekao ga do poslednjeg trenutka, jer je prolongirao objavljivanje konačnog spiska reprezentacije za Mundobasket.

- Selektor mi je pomogao da se oporavim, čekao me je i saigrači su redovno bili u kontaktu sa mnom. Osetio sam da sam potreban i da me žele tu, a ja nisam bio ni na odmoru niti na pripremama sa reprezentacijom - dodao je Lesor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading