NOVA TURSKA SERIJA „SRCE MAFIJE“ PARALIŠE: Najuzbudljivija drama samo na HAPPY TV

Autor:

Zabava

24.08.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Subotom i nedeljkom oko 21.00!

NOVA TURSKA SERIJA „SRCE MAFIJE“ PARALIŠE: Najuzbudljivija drama samo na HAPPY TV

Foto: HappyTV

„Srce mafije“ je priča o Hiziru Čakirbeju, jednom od najjačih članova lanca švercovanja oružja. Nakon nekog vremena, on postaje vođa celog lanca, dok u isto vreme pokušava da održi dobar odnos s mafijom, vladom i svojom velikom porodicom.

Hızır želi da bude u središtu sveta svih žena u njegovom životu – žene, majke, ljubavnice i ćerke.  Dok tu balansira pokušava odigrati očinsku figuru u životu sina, nećaka i cele porodice. Posebno mu je važan brat, koji mu zadaje i dosta problema.

Iako je porodični čovek i želi da održi zajedništvo, teško mu pada što se mora odlučiti između žene Merjem i svoje ljubavnice. To je izvor većine njegovih problema, ali ni velika porodica mu ništa ne olakšava. Iljas, Hızırov brat, i nećaka Hatice, koju zove svojom štićenicom, znaju od početka za njegovu aferu. Međutim, i oni čuvaju tu tajnu od Merjem.

Ilijas je u vezi sa ćerkom Unala, koji je Hızırov najveći neprijatelj. Hızırovi sinovi su sasvim različiti. Alparslan, koji je zapravo sin Hizirovog brata, a kojeg je on odgajio kao svog, radi kao dupli agent. Omer je klasični nasilnik u školi jer se ugleda na svog oca mafijaša. I dok se Hızır penje ka vrhu mafije, pokušava zaštititi svoju veliku porodicu. Međutim, to neće biti nimalo lako.

Autor serije je legendarni Raci Sasmaz koji je stvorio seriju „Dolina vukova“,  te je ova serija svojevrsni nastavak. Gledaoci će prepoznati dosta glumaca iz „Doline vukova“, ali i ostalih hit turskih serija. Oktaj Kajnarca, koji je i u Dolini igrao jednu od glavnih uloga, ovde je vodeći glumac. Glavnu žensku ulogu igra sjajna Deniz Čakir, koje se publika seća iz do sada njagledanije turske serije ikada –  „Iffet“!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading