BOBI POSTAO KOSMONAUT! Američki umetnik ga naslikao u prirodnoj veličini

Autor:

Sport

12.08.2023

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gospodin fini-momak NBA lige - napisao je Overman u opisu fotografije na društvenoj mreži Instagram.

BOBI POSTAO KOSMONAUT! Američki umetnik ga naslikao u prirodnoj veličini

Foto: www.profimedia.rs

Boban Marjanović

Srpski NBA as Boban Marjanović (34) možda se ne svrstava u sam krem evropske i svetske košarke, ali je bez dileme velika zvezda u Sjedinjenim Američkim Državama.

Dobri džin iz Boljevca i aktuelni centar Hjuston Roketsa ovog puta je poslužio kao inspiracija tamošnjem likovnom umetniku Kingu Overmanu da napravi pravo remek-delo. Naime, Bobija je naslikao u prirodnoj veličini, tehnika slikanja zove se akril na plantu, a Srbin je, zanimljivo, odeven u odelo kosmonauta. 

- Gospodin fini-momak NBA lige - napisao je Overman u opisu fotografije na društvenoj mreži Instagram.

Pozitivne reakcije na njegov sjajan rad odmah su usledile, a prvi se javio Marjanovićev bivši saigrač iz Los Anđeles Klipersa i veliki prijatelj Tobajas Heris, koji je emotikonima vatre poručio da je oduševljen. Nedugo zatim King je čestitke dobio i od Bobijeve supruge Milice, koja je upotrebila emotikone za aplauz.

Ali, Boban Marjanović nije jedini košarkaš koji je ukrasio Overmanov atelje. On je, očigledno, pasionirani ljubitelj NBA lige i prethodno je naslikao legende poput Patrika Juinga, Kobija Brajanta i Lerija Birda, odnosno Lebrona Džejmsa i Viktora Vembenjamu od aktuelnih zvezda.

Srpski košarkaš oprobao se i u svetu filma i marketinga. Osim u reklamama, najveće filmsko dostignuće ostvario je ulogom u američkom akcionom spektaklu "Džon Vik" u kojem slavni glumac Kijanu Rivs igra glavnu ulogu.

 BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading