MONSTRUM UBIO ŽENU NA NJEGOVOJ TERASI: Vlasnik vikendice iz medija saznao šta mu se dešavalo na imanju

Autor:

Hronika

12.08.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslovođa je napomenuo da se ubistvo desilo na tremu, odnosno na balkonu pre ulaska u kuću te da je jasno da je ubici poslužilo to što se vikendica nalazi usamljena iza kukuruza u šumi.

MONSTRUM UBIO ŽENU NA NJEGOVOJ TERASI: Vlasnik vikendice iz medija saznao šta mu se dešavalo na imanju

Foto: ST/D. KADIĆ, Shutterstock, Facebook

Vlasnik optike Adi Šakić iz Gradačca u medijima je video zastrašujuće slike svoje porodične vikendice u selu Sibovac kao mesto zločina koji je potresao čitav region.

Lokve krvi po tremu ubijene Nizime Heċimović mlade majke ostale su i po odnošenju njenog tela, na podu, ali i razlivene po ogradi i stolu.

Nesrećnu ženu je nevenčani suprug Nermin Sulejmanović ubio nedelju dana nakon što ga je prijavila za nasilje pošto je uspela da pobegne od njega.

Tragom informacije da je vlasnik vikendice optičar Republika je otišla u njegovu radnju. Poslovođa je potvrdio naša saznanja i otkrio da je Šakić zatečen time da se desilo ubistvo u kućici napravljenoj za uživanje. 

- Adi je na odmoru i zatečen je kao i svi mi da je ubica odveo tamo svoju ženu da je ubije. On nije dobio dozvolu ni ključ da ode u vikendicu koju je za života koristio Adijev otac, a sada se ona retko poseċuje - kazao je poslovođa optike za Republiku.

On je napomenuo da se ubistvo desilo na tremu,odnosno na balkonu pre ulaska u kuću te da je jasno da je ubici poslužilo to što se vikendica nalazi usamljena iza kukuruza u šumi.

Podsetimo,monstrum Sulejmanović je juče pored supruge ranio njenog brata od tetke, ubio oca i brata bivše devojke, i teško ranio njenu majku.Povredio je i jednog policajca dok su ga jurili po gradu da ga liše slobode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading