PUTARI PUNOM PAROM RADE NA ASFALTIRANJU U TRI PRIBOJSKA SELA: Ispunjeno i ovo obećanje predsednika

Autor:

Vesti

12.08.2023

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je nedavno u razgovoru sa predstavnicima bošnjačke zajednice u Priboju, na njihov zahtev, obećao da će ulice u tri naselja biti uređene i asfaltirane.

PUTARI PUNOM PAROM RADE NA ASFALTIRANJU U TRI PRIBOJSKA SELA: Ispunjeno i ovo obećanje predsednika

Foto: Tanjug/MGSI/Dunja Okuka

U tri pribojska naselja - Kalafati, Bare i Ćetanje, putari uveliko izvode radove na asfaltiranju ulica, što je tokom posete tom kraju obećao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je nedavno u razgovoru sa predstavnicima bošnjačke zajednice u Priboju, na njihov zahtev, obećao da će ulice u tri naselja biti uređene i asfaltirane i odmah izdao nalog JP "Putevi Srbije" da se krene u realizaciju.

- Proceduru je pokrenuo ministar građevinarstva saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, koji je izdao hitan nalog za rad na rekonstrukciji tih puteva, a putari su u kratkom roku izašli na teren, tako da ispunjavamo i ovo obećanje predsednika - rekao je pomoćnik direktora "Puteva Srbije" Ivan Tejić, koji je danas obišao radove u blizini Priboja.

Foto: Tanjug/MGSI/Dunja Okuka

Putari rade na asfaltiranju puteva

Naveo je da su lokalne zajednice u sva tri mesta pružile pomoć putarima, tako što su im odmah posle posete predsednika, olakšali početak radova i posekli šiblje pored puta, prenosi Pink.

- Time su pokazali zahvalnost na brzoj reakciji, jer su mašine već narednog dana došle u Kalafate, a zatim u druga dva naselja - dodao je Tejić.

On je rekao da će u Kalafatima biti asfaltiran put u duzini od 2,5 kilometra, a širine tri metra, dok su putevi u Barama i Ćetanju dugi po 1,5 kilometar, a široki po tri metra. "Prvi asfalti se očekuju već u naredne dve nedelje", kazao je Tejić.

Podsetio je da je predsednik Vičić obećao i četiri kilometra dug nov put u opštini Prijepolje, kao veza naselja Hrta - Jagnjila - Brajkovac, gde se, takođe, već uveliko radi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading