BRITANAC PROMENIO PREZIME ZBOG EVROPSKIH ŠAMPIONA! Džoš Betović na SRPSKOM jeziku proslavljao ZLATO "orlića"! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.07.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski novinar oduševljen podvigom srpske selekcije.

BRITANAC PROMENIO PREZIME ZBOG EVROPSKIH ŠAMPIONA! Džoš Betović na SRPSKOM jeziku proslavljao ZLATO "orlića"! (VIDEO)

Foto: Starsport/Twitter/Printscreen

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu, pošto je u Nišu savladala Španiju rezultatom 81:71.

Dok su naši igrači, zajedno sa selektorom Nenadom Stefanovićem i celom klupom slavili veliki uspeh, isti je proslavljao i britanski komentator Džoš Bet. On je tokom Šampionata Evrope više puta pokazao blagonaklonost "orlićima", jer je bio oduševljen njihovim partijama na celom turniru.

Posle meča sa Crvenom furijom, Bet, koji je inače sebe prekstio na društvenim mrežama i postao Џош Бетовић (na ćirilici je napisao ime i prezime na Tviteru) u zanosu je uzviknuo:

- Navijači sad možete da slavite. Srbija je šampion Jurop. Svaka čast. Srbijo - rekao je na srpskom, a onda nastavio na engleskom:

- Šampioni U18 Evropskog prvenstva, čestitke Srbiji, oni su ponovo to uradili. Od 2007. godine su osvojili peto Evropsko prvenstvo - dodao je Britanac.

Posle svega Bet je snimio poseban video na kome čestita Srbiji na pobedi i ističe koliko voli srpsku košarku. Naravno, ponovo je pričao na našem jeziku:

- Zdravo, dobro veče, Srbijo. Želim da vam, svaka čast, Srbijaaa! Sada želim da poželim laku noć, Srbijaaa! Ja volim srpsku košarku. Laku noć i doviđenja - istakao je Džoš Bet. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading