FIBA SE GORKO POKAJALA ZBOG SRBIJE! Košarkaški moćnici priznali GRUBU GREŠKU!

Autor:

Sport

31.07.2023

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skinuli su kapu "orlićima".

FIBA SE GORKO POKAJALA ZBOG SRBIJE! Košarkaški moćnici priznali GRUBU GREŠKU!

Foto: FIBA

U18 reprezentacija Srbije

Srbija ne mora da brine za budućnost, bar kada je košarka u pitanju!

Ova rečenica najbolje oslikava situaciju sa Evropskog prvenstva za igrače do 18 godina koje je održano u Nišu i na kom su "orlići" prekinuli dominaciju Španaca, savladali ih u finalu sa 81:71 i stigli do titule.

Osim što su obradovali Srbiju, Nikola Topić, Andrej Mušicki, Bogoljub Marković, Filip Jović, Đorđe Ćurčić, Matija Milošević, Pavle Nikolić, Aleksa Ristić, Ognjen Romić, Andrej Kostić, Pavle Mišić, Mitar Bošnjaković, selektor Nenad Stefanović i ostatak stručnog štaba, naterali su i košarkaške moćnike da priznaju jednu grubu grešku. O čemu se zapravo radi?

Republika

Foto: FIBA

U18 košarkaška reprezentacija Srbije

 

FIBA je odala priznanje "orlićima" jednim zanimljivim tvitom u kom su se setili Evrobasketa održanog prošle godine.

Košarka je jednostavna igra. Deset muškaraca jure loptu 40 minuta i na ukraju uvek pobedi Španija - stajalo je tada u objavi FIBA.

Sada je pomenuti tvit "otišao u penziju", a za to su zaslužni izabranici Nenada Stefanovića koji su oduševili i košarkaške moćnike, te su im oni odali priznanje na neobičan način - podelili su objavu od prošle godine i napisali:

- Vreme je da penzionišemo ovaj tvit!

 

 

Veliki uspeh mladih košarkaša Srbije i nama ne preostaje ništa drugo nego da se nadamo da će i seniorska reprezentacija krenuti sličnim putem i osvojiti neku od medalja na predstojećem Mundobasketu koji se od 25. avgusta do 10. septembra održava u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading