PRAVA LUDNICA U NIŠU: "Orliće" čeka ogromna podrška - neviđen red ispred Čaira! (FOTO)

Autor:

Sport

30.07.2023

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlije se nadaju evropskom zlatu.

PRAVA LUDNICA U NIŠU: "Orliće" čeka ogromna podrška - neviđen red ispred Čaira! (FOTO)

Foto: FIBA

Mladi košarkaši Srbije

Mlada košarkaška reprezentacija Srbije, starosti do 18 godina, sastaće se u velikom finalu Evropskog prvenstva u Nišu sa selekcijom Španije.

Meč je zakazan za nedelju, a duel u hali Čair će početi u 20 časova i 30 minuta. Jedna stvar je sigurna - buduće zvezde naše košarke će imati veliku podršku u najvećoj niškoj dvorani.

Naime, od ranog jutra su stanovnici Niša pojurili ka blagajnama, kako bi kupili karte za veliko finale, koje bi našoj zemlji moglo da konačno donese evropsko zlato u mlađim kategorijama.

Čair je i tokom polufinala, ali i tokom utakmica u grupi bio gotovo ispunjen do poslednjeg mesta, izabranici Nenada Stefanovića su uvek igrali u prelepoj atmosferi, ali se večeras očekuje još jače navijanje, kako bi Srbija uspela da "sruši" Španiju i stigne do zlatnog odličja.

U pitanju je duel dve najbolje reprezentacije na šampionatu, ni "orlići", kao ni njihovi vršnjaci iz Španije nisu zabeležili poraz u dosadašnjem delu prvenstva, pa se očekuje spektakularno finale, a nije ni isključeno da duel u Čairu bude odlučen na jednu loptu.

Podsetimo, Srbija je u polufinalnom meču, odigranom u subotu uveče, savladala Nemačku, a oni će u susretu za bronzu igrati sa Francuzima, koji su poraženi od "crvene furije". Meč za treće mesto je na programu takođe u nedelju, sa početkom u 18 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading