GROBARI SU OVO ČEKALI! Oglasio se Miško Ražnatović! Poznato gde Jan Veseli NASTAVLJA karijeru!

Autor:

Sport

19.07.2023

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agent košarkaša rešio sve dileme.

GROBARI SU OVO ČEKALI! Oglasio se Miško Ražnatović! Poznato gde Jan Veseli NASTAVLJA karijeru!

Foto: Starsport

Srpski košarkaški menadžer Miodrag Miško Ražnatović

Nekoliko evroligaša pokazalo je prethodnih dana interesovanje za češkog reprezentativca i centra Barselone.

Katalonci su odbili ponudu Panatinaikosa, dok su se pojavile i glasine da Partizan želi da ga vrati u svoje redove, budući da je u Humskoj i doživeo najsvetlije trenutke na početku karijere.

- Jan Veseli igraće za Barselonu naredne sezone, prema ugovoru koji je potpisan prošlog leta - otkrio je menadžer češkog košarkaša Miško Ražnatović.

Vesli je prošle sezone osvojio šampionsku titulu sa Barselonom i u 39 prvenstvenih utakmica u proseku je postizao 9,3 poena, uz 3,8 skokova i 1,4 asistencije po meču.

 

 

Na prethodnom Evropskom prvenstvu bio je deo selekcije "knedlički", a tokom karijere je nastupao za: Slovan, Partizan, Vašington Vizardse, Denver Nagetse i Fenerbahče, odakle je prošlog juna prešao u španskog giganta.

Sigurno da će ovakva informacija razočarati grobare, koji su se potajno nadali da bi mogli da gledaju jednog od najvećih ljubimaca, kada su u pitanju strani košarkaši, ponovo u crno-belom dresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading