MIŠKOVA OBJAVA RAZBESNELA GROBARE! Madar je i ZVANIČNO u Fenerbahčeu!

Autor:

Sport

13.07.2023

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agent izraelskog košarkaša potvrdio transfer.

MIŠKOVA OBJAVA RAZBESNELA GROBARE! Madar je i ZVANIČNO u Fenerbahčeu!

Foto: Starsport

Jam Madar i Miško Ražnatović

Doskorašnji igrač Partizana Jam Madar i zvanično je pojačao bivšeg šampiona Evrope, ekipu Fenerbahčea.

To je potvrdio i agent izraelskog reprezentativca Miško Ražnatović, koji je na društvenim mrežama postavio sliku sa novim članom tima iz Istanbula, koja je pomalo razbesnela navijače crno-belih.

Podsetimo, Madar se nije na lep način rastao sa klubom iz Humske, koji je najavio žalbu na sudu, zbog iznenadnog transfera Izraelca u Fenerbahče.

Sa turskim klubom, Madar je potpisao dvogodišnji ugovor, dosta vredniji od onog koji je imao u Partizanu, i time iznenadio mnoge, pošto se očekivalo da će sledeće sezone biti deo rostera crno-belih.

 

 

Preko Instagram profila, Ražnatović je ostavio zanimljivu konstataciju:

- Prvi izraelski igrač da potpiše ugovor sa turskim klubom - napisao je Miško na društvenoj mreži!

Košarkaški klub Partizan saopštio je da ne prihvata jednostrani raskid ugovora igrača Jama Madara, kao i da će pravdu potražiti pred organima Međunarodne košarkaške federacije (FIBA), dok se saradnja sa menadžerskom agencijom Beobasket prekida.

Povodom celokupne situacije oglasio se i vlasnik agencije Miško Ražnatović:

- Partizanu su ponuđene dve opcije: da igrač ostane pod važećim ugovorom bez produženja ili da poveća iznos u prvoj godini za 75.000 i dobije produženje ugovora. O tome naravno postoje pismeni tragovi. Da je bilo koja od opcija prihvaćena, danas ne bi bilo potrebe za pisanjem saopštenja o odlasku "mejlova u džank". Žestina reakcija kroz prekid saradnje, samo dodatno pokazuje svesnost kluba o neprimerenom vođenju pregovora i postupanju čoveka koji se time bavio i greškama koje su načinjene. Što se prestanka saradnje tiče, naravno da imam žal usled iste, imajući u vidu da se radi o jednom od najvećih evropskih klubova, ali ako je to cena, koja se mora platiti da bi se radilo profesionalno i štitio interes igrača, spreman sam da je platim - rekao je Ražnatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading