MIŠKO NA UDARU NAVIJAČA! Odveo Madara u Fener, pa se suočio sa BRUTALNIM UVREDAMA koje je PODELIO sa svetom! (FOTO)

Autor:

Sport

14.07.2023

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ražnatović je reagovao na poruku koja je osvanula na zidu jedne zgrade.

MIŠKO NA UDARU NAVIJAČA! Odveo Madara u Fener, pa se suočio sa BRUTALNIM UVREDAMA koje je PODELIO sa svetom! (FOTO)

Foto: Starsport

Miško Ražnatović

Puno bure podigao je transfer Jama Madara iz Partizana u Fenerbahče.

Navodno je glavnu ulogu u odlasku Izraelca iz Beograda imao čuveni agent, Miško Ražnatović, te su zbog toga crno-beli "zaratili" sa njim.

Nije samo klub ušao u sukob sa Ražnatovićem, već su to uradili i navijači, pa je na zidu jedne zgrade osvanula poruka sa brutalnim uvredama na njegov račun.

- Mega pohlepna seljačina - napisali su nepoznati vandali na zidu, a Miško je podelio ovu fotografiju uz poruku:

- Košarka u Srbiji je nešto drugačije!

 

Nema dileme da Ražnatović nije omiljena ličnost među grobarima, a sam agent dao je obrazloženje Madarovog transfera u Fenerbahče.

- Apsolutno nisam imao nameru da komentarišem bilo šta vezano za sitauciju oko Jama Madara, iako sam meta grubih napada, što je u opisu posla u kojem sam već 28 godina. Međutim, imajući u vidu neistinite tvrdnje iz poslednjeg saopštenja KK Partizan, prinuđen sam da reagujem prvenstveno kao poštovalac svih ljubitelja košarke koje sigurno zanima šta se zaista desilo. ​Činjenice su sledeće: nisam učestvovao u sastavljanju ugovora između Madara i Partizana, niti pismenoj komunikaciji, niti imam saznanja o tome da li su mejlovi završavali u spam folderima. Moj posao je bio, kada je igraču saopšteno iz Amerike da je slobodan, da dogovorim novi ugovor. Bez sumnje da je logičan izbor i bio da nastavi sa Partizanom, imajući u vidu veću ulogu u finalu ABA, te sam ga usmerio da mora da razgovara sa Željkom Obradovićem, što je Jam i uradio. Došao je iz Izraela, obavio razgovor i odlučio da ostane - istakao je Ražnatović, pa dodao:

Republika

Foto: Starsport

Miško Ražnatović

 

- Posle višednevnog ubeđivanja, igrač je prihvatio produženje i tražio sam od kluba, porukom u petak, 7. jula u 9:12 povećanje od 75.000 USD u prvoj godini. Takođe legitimno i veoma skromno i nikako dvostruko više. Od kluba sam dobio odgovor u 9.15 da je u pitanju Jamov veliki bezobrazluk i da principijelno nema povećanja. Partizanu su ponuđene dve opcije: da igrač ostane pod važećim ugovorom bez produženja ili da poveća iznos u prvoj godini za 75.000 i dobije produženje ugovora. O tome naravno postoje pismeni tragovi. Da je bilo koja od opcija prihvaćena, danas ne bi bilo potrebe za pisanjem saopštenja o odlasku "mejlova u džank". Žestina reakcija kroz prekid saradnje, samo dodatno pokazuje svesnost kluba o neprimerenom vođenju pregovora i postupanju čoveka koji se time bavio i greškama koje su načinjene. Što se prestanka saradnje tiče, naravno da imam žal usled iste, imajući u vidu da se radi o jednom od najvećih evropskih klubova, ali ako je to cena, koja se mora platiti da bi se radilo profesionalno i štitio interes igrača, spreman sam da je platim.

Za verovati je da se situacija na relaciji Partizan - Miško Ražnatović neće smiriti ni u danima koji su pred nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading