SAZNAJEMO - PARTIZAN DUGUJE 11.800 EVRA! Panter ovo zaradi za DVA DANA!

Autor:

Sport

04.07.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestvarno je da crno-beli zbog toga neće imati priliku da stignu do titule.

SAZNAJEMO - PARTIZAN DUGUJE 11.800 EVRA! Panter ovo zaradi za DVA DANA!

Foto: Starsport

Kevin Panter sa MVP peharom

Košarkaški klub Partizan nije dobio dozvolu Košarkaške lige Srbije (KLS) za učestvovanje u sledećoj sezoni ovog takmičenja.

Pored njih, potvrde nisu dobili ni kraljevačka Sloga, Novi Pazar, užička Sloboda i Radnički iz Kragujevca, a kako se navodi crno-beli su bez licence došli zbog neizmirenih obaveza prema KSS (Košarkaškom savezu Srbije), odnosno RKS (Regionalnom košarkaškom savezu).

Licitiralo se koliko to para Partizan duguje, a prema saznanjima našeg portala ova cifra je više nego smešna za klub renomea šampiona AdmiralBet ABA lige. Naš izvor otkrio je da Partizan treba da pošalje 1.228.875 dinara na adresu KSS dok 153.600 dinara treba da uplati na račun RKS.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović slavi titulu šampiona AdmiralBet ABA lige sa igračima

 

Prvi čovek crno-belih, Ostoja Mijailović, demantovao je da Partizan duguje bilo šta i istakao da će pravdu potražiti preko nadležnih organa, ali naš izvor tvrdi da dug ipak postoji.

Ova suma novca je zaista mala kada se uzmu u obzir plate košarkaša Partizana. Kada se pretvori u evre, Partizan ukupno treba da uplati nešto manje od 11.800 evropskih novčanica na račun dugovanja, a tu sumu novca kapiten Kevin Panter prema novom ugovoru zaradi za dva dana!

Vrednost novog ugovora Pantera u Partizanu iznosi 2,1 milion evra za prvu i 2,2 miliona za drugu sezonu, pa ako će tako na dnevnom nivou kapiten crno-belih u 2023/24 zarađivati malo preko 5.750 evra. Dakle, za dva dana skupiće 11.500 što je samo 300 evra manje od ukupnog duga Partizana prema KSS i RKS.

Republika

Foto: Starsport

Kevin Panter

 

Ako crno-beli zbog toga ostanu bez prilike da vrate titulu šampiona Košarkaške lige Srbije u svoje vitrine onda bi navijači zaista mogli da budu besni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
GLAS NARODA

04.07.2023 12:53

ZNACI UDBASICA ne miruje I kad je prelazi rok. Kako NISKO I prljavo UDARA. JADNICI I NJIHOVA POLITIKA BAHATOSTI !

Rade

04.07.2023 15:41

@GLAS NARODA - Glup si ti malo za komentarisanje