OVIM REČIMA JE "KUPIO" NAVIJAČE CRVENO-BELIH! Oglasio se Milutinov!

Autor:

Sport

25.06.2023

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Nikola Milutinov vratio se u Pirej i potpisao za Olimpijakos.

OVIM REČIMA JE "KUPIO" NAVIJAČE CRVENO-BELIH! Oglasio se Milutinov!

Foto: Starsport

Srpski centar Nikola Milutinov

Posle tri godine igranja za CSKA iz Moskve, centar srpske selekcije ponovo je zadužio crvenu-belu opremu velikana iz Atine.

U prvom mandatu je među Pirejcima proveo pet sezona, a sada je potpisao dvogodišnji ugovor sa vicešampionom Evrolige i najboljim timom grčkog prvenstva.

- Za mene, Olimpijakos je moj dom. Nisam znao kako će se moja karijera razvijati u CSKA Mosvki i nisam znao kako ću se tamo znaći, ali sam znao da ću se vratiti u Grčku i u Olimpijakos. Srećan sam što sam ovde, mnogo toga se promenilo za tri godine i tim je na većem nivou nego kada sam otišao. Nisam ni prekidao kontakt sa ljudima iz tima i starim saigračima i srećan sam štoje tim na ovom nivou. Olimpijakos je idealna destinacija za svakog igrača u Evropi - rekao je Milutinov.

Republika

Foto: www.olympiacosbc.gr/printscreen

 

Nema sumnje da je ovim rečima centar "orlova" već "kupio" navijače pirejskih crveno-belih, koji od njega očekuju da u narednoj sezoni nastavi gde je ranije stao.

Tokom dosadašnje karijere, Nikola Milutinov je još nastupao za nekadašnji Hemofarm iz Vršca i beogradski Partizan.

Za reprezentaciju Srbije debitovao je 2015. godine na Evrobasketu, kada je "orlove" predvodio sadašnji selektor Kine Aleksandar Đorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading