SELEKTORKA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Sve sam im rekla u lice!

Autor:

Sport

25.06.2023

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ja sam tu i radim, ne idemo na odmore već nastavljamo pa ću pratiti U20 dok ne počnu klupske obaveze."

SELEKTORKA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Sve sam im rekla u lice!

Foto: Starsport

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije pobedom je završila učešće na Evropskom prvenstvu, pošto je u meču za peto mesto savladala selekciju Nemačke rezultatom 78:62 (25:15, 22:19, 15:9, 16:19). Selektorka našeg nacionalnog tima, Marina Maljković, razgovarala je sa novinarima nakon rutinskog trijumfa.

Republika

Foto: Starsport

Marina Maljković

- Pobeda za kraj... Ako ćemo najiskrenije da pričamo nije mi se svidela jedna stvar i to je da utakmica koja ima manji značaj mi igramo dosta hrabrije. To je samo dokaz, nije namerno to sa njihove strane već sa nekog iskustva, ali da ne dužim priču to je pokazatelj kako moramo da radimo. Retko ko se bavi mlađim kategorijama od seniorskih kolega, a to nam je preko potrebno i devojkama treba pomoći da pronađu najbolje sredine, da ne ostanu bez klubova i ne znam šta još može da se desi i što spremnije da dočekamo oktobar. Ja sam tu i radim, ne idemo na odmore već nastavljamo pa ću pratiti U20 dok ne počnu klupske obaveze - rekla je Marina Maljković, a onda pojasnila na čemu naše devojke moraju da rade:

- Postoji potencijal u njima koji ja vidim i to nije ogroman talenat i kvalitet i ne znam ni ja šta, a to sam prvo rekla njima u lice i sa velikom količinom rada one mogu da nadoknade neke stvari. Treba im poverenje i uradile su par lepih stvari, nije lako ovde, naporno se igra bez pauza i one hoće da pokažu sve, a jedino što mi smeta je taj psihološki deo, strah i neiskustvo od utakmica koje su velikog značaja. Mislim da može na njih da se računa - objasnila je selektorka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading