HRVAT IDE SA SAN SIRA! Tandem Milana deo SENZACIONALNOG transfera!

Autor:

Sport

25.06.2023

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Fenerbahčea veoma aktivni u prelaznom roku.

HRVAT IDE SA SAN SIRA! Tandem Milana deo SENZACIONALNOG transfera!

Foto: Tanjug/AP

Slavlje fudbalera Milana

Pošto su doveli kapitena reprezentacije BiH i doskorašnjeg napadača Intera Edina Džeka, u klubu sa Bosfora spremili su realizaciju novih planova.

Iako se za usluge Ante Rebića i Divoka Origija prvobitno raspitivao njegov gradski rival Bešiktaš, u turskom velikanu iz Istanbula odlučni su da u paketu angažuju fudbalere koji su činili napadački deo igračkog kadra Milana.

Svesni su u taboru Fenera da nisu finansijski toliko moćni da isplate obeštećenje za Hrvata i Belgijanca, pa su smislili rezervnu varijantu, po kojoj će se upustiti u pregovore sa roso-nerima o eventualnoj trampi igrača.

Republika

Foto: Ap photo

Ante Rebić

Naime, klub sa San Sira je veoma zainteresovan angažuje supertalentovanog Ardu Gulera iz Istanbula, dok su Turci voljni da u sklopu obeštećenja za njega prihvate Rebića i Origija.

Fenerbahče je u prethodnoj sezoni izgubio trku za šampionski pehar sa ljutim rivalom Galatasarajem koji je imao osam bodova više od "kanarinaca". Milan je u Seriji A zauzeo 4. mesto i igraće u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading