UMESTO APENINA "GOREĆE" BOSFOR: Edin Džeko ima "BOMBU" u krevetu - VRELA Amra napravila OPŠTU POMETNJU jednom fotografijom! (FOTO)

Autor:

Sport

25.06.2023

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Fenerbahčea su oduševljeni.

UMESTO APENINA "GOREĆE" BOSFOR: Edin Džeko ima "BOMBU" u krevetu - VRELA Amra napravila OPŠTU POMETNJU jednom fotografijom! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Edin Džeko napustio je Italiju i dres Intera zamenio je opremom Fenerbahčea.

Reprezentatvac Bosne i Hercegovine odabrao je Istanbul pre Saudijske Arabije i silnih miliona koje su mu bogati Arapi nudili što je oduševilo sve navijače Fenera.

Ipak, daleko od toga da je samo Džeko oduševio pristalice ovog kluba. Edinova žena, Amra, jednom fotografijom "zapalila" je javnost i pobrala brojne simpatije.

Ona je na društvene mreže okačila fotografiju u dresu Fenerbahčea i donjem vešu, te sada i u Turskoj znaju kakvu "bombu" Džeko ima u krevetu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko)

 

Vrelu Amru na Instagramu prati 275 hiljada ljudi, a za 20 sati od objave fotografiju joj je lajkovalo preko 42.000 pratilaca!

Sada će Džekova supruga umesto Apenina mamiti uzdahe po Bosforu, a verujemo da Turci nemaju ništa protiv što je ona uz Edina stigla do Istanbula.

Inače, Amra je glumica i model, a tokom karijere se pojavljivala u muzičkim spotovima brojnih svetskih zvezda. Svojevremeno je bila u braku sa srpskim biznismenom Vladimirom Vićentijevićem, a od 2011. godine je u vezi sa Edinom Džekom. Njih dvoje su ljubav krunisali brakom 2016. godine, a imaju četvoro zajedničke dece, uz Amrinu ćerku iz prvog braka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading