HAOS U INTERU: Žestoka SVAĐA na klupi - Džeko PROPUŠTA finale LŠ?

Autor:

Sport

25.05.2023

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo neće obradovati navijače nero-azura.

HAOS U INTERU: Žestoka SVAĐA na klupi - Džeko PROPUŠTA finale LŠ?

Foto: Tanjug/AP

Simone Inzagi i Edin Džeko

Fudbaleri Intera osvojili su Kup Italije, pošto su u finalu nadigrali Fiorentinu rezultatom 2:1 (2:1).

Heroj nero-azura na "Olimpiku" ponovo je bio argentinski centarfor Lautaro Martinez, koji je postigao dva gola za preokret. Gonzales je doveo ljubičaste u vođstvo već u 3. minutu meča, a dvostruki strelac je zatim tresao mrežu u 29. i 37. minutu utakmice.

Jedan od igrača koji je započeo meč za milansku ekipu je bio i Edin Džeko, fudbaler iz Bosne i Hercegovine, koji je zamenjen u 58. minutu meča. Umesto njega je na teren ušao Romelu Lukaku, a to je vidno iznerviralo Džeka.

Naime, on je odbio da se pozdravi sa Simoneom Inzagijem, trenerom Intera, a nakon toga su se njih dvojica i žestoko posvađala na klupi.

Foto: Tanjug/AP

Edin Džeko sa peharom Kupa Italije

Jasno je da ovo nikako nije dobar znak pred predstojeće finale Lige šampiona, u kom će se Inter sastati sa Mančester sitijem, a brojni italijanski mediji prenose da postoji šansa da zbog ove prepirke u finalu ne vidimo Džeka na terenu, već upravo Lukakua.

Podsetimo, veliko finale elitnog evropskog takmičenja je na programu u subotu, 10. juna. Inter će se boriti za svoju četvrtu titulu evropskog prvaka, dok će Siti igrati za prvog "ušatog".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading