NAJBOLJA PRIJATELJICA TINE TARNER NESTALA: Svi se pitaju zašto se Šer još nije oglasila, a evo kako su se njih dve upoznale! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.05.2023

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tina Tarner je preminula u 83. godini života, a svi se pitaju zašto se njena dugogodišnja prijateljica Šer nije oglasila.

NAJBOLJA PRIJATELJICA TINE TARNER NESTALA: Svi se pitaju zašto se Šer još nije oglasila, a evo kako su se njih dve upoznale! (VIDEO)

Foto: Youtube.com prinscreen

Tina Tarner, muzička legenda i žena sa neverovatnom karijerom i energijom, preminula je u 83. godini u Cirihu. Posle osam studijskih albuma i koncertnih aktivnosti u osmoj deceniji života, ostaće upamćena kao jedna do najvoljenijih muzičkih zvezda koju su kolege obožavale.

Foto: Tanjug/AP

Tina Tarner preminula

 

Tina Tarner i Šer su prvi put zajedno nastupile 27. aprila 1975. godine u šou-programu "The Cher Show" i ostale najbolje prijateljice tokom svoje karijere.

 

 

Šer se još uvek nije oglasila povodom smrti Tine Tarner, ali je sigurno da će imati mnogo toga da kaže o voljenoj muzičkoj zvezdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading