GOTOVO! Nikola Milutinov obukao crveno-beli dres

Autor:

Sport

24.06.2023

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Milutinov potpisao s Olimpijakosom dvogodišnji ugovor za 1,4 miliona evra po sezoni.

GOTOVO! Nikola Milutinov obukao crveno-beli dres

Foto: www.olympiacosbc.gr/printscreen

Nikola Milutinov

Saga je završena, Nikola Milutinov (28) je novi košarkaš Olimpijakosa. Ono što se najavljivalo danima se i desilo, a da se Srbin vratio u crveno-belo jato potvrdio je i grčki velikan iz Pireja.

 

 

Dogovor između reprezentativca Srbije i Olimpijakosa postignut je pre nekoliko dana, prenose grčki mediji, a sada je sve i ozvaničeno. On je potpisao dvogodišnji ugovor uz platu koja iznosi 1.400.000 evra po sezoni.

Podsetimo, Milutinov je poslednje dve sezone igrao za CSKA iz Moskve. Iako je imao dobre uslove u ruskom gigantu, na promenu sredine ga je navelo to što "armejci" ne igraju Evroligu. Naime, elitno takmičenje je suspendovalo ruske ekipe, pa čak i CSKA kao jednog od suvlasnika takmičenja, zbog rata u Ukrajini. Upravo je nastup u Evroligi bio ključan faktor i okidač jer je Nikola nikada nije osvojio za devet sezona koliko je igrao u elitnom takmičenju.

Foto: Starsport

Napustio CSKA da igra Evroligu - Nikola Milutinov

Srpski centar je pre Moskve igrao upravo u Atini za crveno-bele od 2015. do 2020, a u koje je došao iz Partizana. Dok je nastupao za Olimpijakos stalno je pomerao letvicu ličnih dostignuća, kako u poenima tako i u skokovima. Isti kurs je zadržao i u CSKA, ali je poslednjim danom maja raskrstio sa Moskovljanima jer mu je istekao ugovor. Od tada se spekulisalo gde bi mogao da nastavi karijeru, ali ga je srce ipak odvelo u Atinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading