DETONACIJA U EVROLIGI! Nikola Milutinov se VRAĆA: Srbin ponovo u STAROM DRESU!

Autor:

Sport

23.06.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš CSKA iz Moskve dogovorio je povratak u Olimpijakos.

DETONACIJA U EVROLIGI! Nikola Milutinov se VRAĆA: Srbin ponovo u STAROM DRESU!

Foto: Starsport

Nikola Milutinov

Nikola Milutinov jedan je od najboljih centara u Evropi i za njim vlada veliko interesovanje.

Nije igrao Evroligu srpski košarkaš prošle sezone jer je bio deo ekipe CSKA iz Moskve, ali uskoro bismo mogli ponovo da ga vidimo u elitnom takmičenju.

Tačnije, ako je verovati prestižnom košarkaškom portalu "Eurohoops" Milutinov je već završio transfer koji će ga vratiti među najbolje klubove Starog kontinenta i naredne sezone ponovo će nositi dres Olimpijakosa.

 

 

Prema navodima pomenutog izvora, Olimpijakos i Milutinov su se našli na sredini, pa je tako grčki tim povećao svoju inicijalnu ponudu od 1,4 miliona evra, a igrač smanjio svoja potraživanja.

Prethodno se pojavila informacija da je Monako poslao bezobraznu ponudu od 2,5 miliona evra za našeg reprezentativca, ali izgleda da će on put Grčke. Takođe, među navijačima Partizana tinjala je nada da bi mogao ponovo da obuče crno-beli dres, ali se on odlučio za drugi bivši klub i krenuo je put Pireja.

Milutinov je prvi put u Olimpijakos stigao 2015. i ostao sve do 2020. godine, a upravo je tu proveo najbolje igračke godine dosadašnjeg dela karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading