PRVI DEO VOZILA SMRSKAN, VATROGASCI REZALI AUTOMOBIL KAKO BI IZVUKLI PREŽIVELE! Detalji JEZIVE nesreće kod Kaknja, majka (44) poginula, otac i deca teško povređeni!

Autor:

Svet

25.06.2023

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od siline udarca, na “pasatu” je otpao točak, te je čitav prednji deo smrskan.

PRVI DEO VOZILA SMRSKAN, VATROGASCI REZALI AUTOMOBIL KAKO BI IZVUKLI PREŽIVELE! Detalji JEZIVE nesreće kod Kaknja, majka (44) poginula, otac i deca teško povređeni!

Foto: printscreen/Instagram/Serbia live - Beograd

Smrskano vozilo kod Bubanj Potoka

Žena R. J. (44) iz Slavonskog Broda preminula je od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći kod Kaknja kada je njen suprug D. J. (44) koji je bio za volan.

Nezvanično se saznaje da je u vozilu bila četvoročlana porodica, a da je otac, koji je bio za volanom, zadobio lakše telesne povrede, dok je dvoje maloletne dece zadobile su teže telesne povrede.

Nije poznato kako je došlo do saobraćajne nesreće s obzirom da je na denici puta Kakanj - Lašva jedna saobraćajna traka bila zatvorena zbog radova i propisno označena, prenosi Srpskainfo.

Od siline udarca, na “pasatu” je otpao točak, te je čitav prednji deo smrskan, a vatrogasci su morali rezati automobil kako bi izvukli povređene, piše Avaz.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona saopštili su da je do nesreće došlo u petak u Tičićima kod Kaknja.

- Povređeni su prevezeni u Kantonalnu bolnicu Zenica gde je usled zadobijenih povreda preminula jedna osoba, dok su ostale tri zadobile telesne povrede - saopšteno je iz MUP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading