BUKMEJKERI IZNENADILI! Kladionice izbacile KVOTE za utakmicu koja rešava ŠAMPIONA!

Autor:

Sport

21.06.2023

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlučujući meč na programu je u četvtrak od 20 časova.

BUKMEJKERI IZNENADILI! Kladionice  izbacile KVOTE za utakmicu koja rešava ŠAMPIONA!

Foto: Starsport

Uspela je Crvena zvezda Meridianbet da se vrati u finalnu seriju i posle 0:2 izjednači skor protiv Partizana, sa dve vezane pobede pred delijama.

Sada će tim sa Malog Kalemegdana morati da trijumfuje i u Štark areni, koja će biti krcata od grobara, kako bi odbranila titulu regionalnog šampiona.

Znaju i bukmejkeri da će navijači biti "šesti igrač" Obradovićevog tima, koji će ih nositi ka pokušaju da posle decenije vrate titulu u Humsku ulicu, pa su u skladu sa tim odredili kvote pred "majstoricu" finala plej-ofa.

Republika

Foto: Starsport

 

Za razliku od prva dva meča kada je Partizan bio domaćin, a kvota na njih mizerno mala, sada su bukmejkeri istu "pojačali", pa se trijumf "parnog valjka" plaća sa 1.62, što znači da na 100 dinara možete da zaradite 162 dinara.

Inače, podsećanja radi, u prvim utakmicama koeficijent na crno-bele iznosio je oko 1.40, dok se na Zvezdu Meridianbet kretao oko 3.00, pa čak i više od toga.

Situacija se drastično promenila, pa je sada kvota da će aktuelni šampion Crvena zvezda Meridianbet odbraniti titulu iznosi 2,38. Ne bi bilo čudo da do početka utakmice koeficijenti budu apsolutno izjednačeni ili data najblaža prednost na stranu Partizana, zbog domaćeg terena.

AdmiralBet ABA liga je u međuvremenu odredila sudije za peti meč, o tome možete da pročitate ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading