SRAMNO! Predsednik KSS napravio VELIKI greh! Daniloviću su SVI BOLJI od Jokića!

Autor:

Sport

14.06.2023

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije izneo je svoje viđenje o najboljem evropskom igraču u istoriji.

SRAMNO! Predsednik KSS napravio VELIKI greh! Daniloviću su SVI BOLJI od Jokića!

Foto: Starsport/Tanjug/AP/Ilustracija

Aleksandar Đorđević, Nikola Jokić i Predrag Danilović

Tokom jučerašnjeg dana podsetili smo na izjavu Predraga Danilovića od pre četiri godine, kada je rekao da Nikola Jokić i Luka Dončić ne bi mogli da igraju protiv ekipe u kojoj su bili on i nekadašnji selektor "orlova" Aleksandar Đorđević.

To brukanje kao da nije bilo dovoljno prvom čoveku KSS, pa je otišao korak dalje, rešen da skroz "ukanali" Jokića, te je sada konstatovao da "Džoker" nije najbolji evropski košarkaš u istoriji.

Čak, Danilović je naveo nekoliko imena, pre vlasnika šampionske titule u NBA sa Denverom, koji je partijama i zalaganjem, najviše doprineo osvajanju istorijskog pehara.

Foto: Starsport

predsednik KSS Predrag Danilović

- Ne mislim da je Jokić najbolji evropski košarkaš u istoriji. Oštro sam protiv bilo kakvog poređenja prošlih i sadašnjih epoha. Svako vreme nosi neke svoje heroje. Nekada je najbolji bio Kića, pa je onda to bio Dražen, pa Kukoč, pa Divac, pa ja... Košarka se nekada igrala drugačije, postojala su druga pravila i nemoguće i neozbiljno je praviti takva poređenja. Stvarno me ne zanimaju ta vašarska nagađanja, ali nema dileme da je Nikola jedan od najboljih - istakao je Predrag Danilović.

Posle svega ovoga, ostaje pitanje: Zar je moguće da predsednik Saveza, u reprezentaciji za koju treba da igra zvanično najbolji košarkaš sveta, ovako nešto kaže.

Što je mnogo od strane Danilovića, mnogo je!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (5)

Loading
BABIĆ

14.06.2023 13:49

STVAR UKUSA ,A I NEMOGUĆE JE POREDITI SPORT IZ DRUGOG VREMENA. DEFINITIVNO JEDAN OD NAJBOLJIH UZ NOVICKOG SABONISA KIĆU PRAJU BJELOVA...

Mvp

14.06.2023 15:18

Jokic,Janis,Novicki,Kukoc,Doncic,Drazen,Sabonis,Galis,Parker,Gasol,Bodiroga,Belov top 12 igrača iz evrope svih vremena

djordje anunaki

14.06.2023 21:58

Nije bolest sve sto boli.

Nrle

15.06.2023 14:31

Bruka ...pa nemoze te ignorisati senzonu koju niko nije sa ovih prostora odigrao,...velik naklon Jokicu bravo i srecno dalje...