ISPALA GODINE! Novinar hteo da PROZIVA Jokića, pa se OBRUKAO kao nikad!

Autor:

Sport

14.06.2023

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Denvera su se odmah okomili na njega.

ISPALA GODINE! Novinar hteo da PROZIVA Jokića, pa se OBRUKAO kao nikad!

Foto: Tanjug/AP

Majk Meloun i Nikola Jokić

Voditelj Eliot Šor-Parks iz Filadelfije doživeo je neviđeni blam zbog izjava u vezi najboljeg košarkaša sveta Nikole Jokića i njegovog Denvera, koji su po prvi put u istoriji postali šampioni NBA lige.

Već pomenutog radio voditelju je zabolelo to što su Nagetsi i Srbin ostavili u senci njegovu Filadelfiju i lažnog MVP-ja ligaškog dela sezone Džoela Embida.

- Srećan sam što je serija gotova. Prsten Nagetsa je najgori u poslednje vreme. Čak je i onaj Lejkersa u balonu bio bolji. Nadamo se da ćemo sutra dobiti sve zanimljive glasine koje su se održavale i da ćemo moći ponovo da uživamo u NBA - oglasio se Eliot na društvenim mrežama, a za vreme radio programa je dodao:

- Jokić je imao najlakši put do titule koji bismo ikada ponovo mogli da vidimo u NBA. Mislim da to ne znači da su Nagetsi mnogo bolji i da su oni pobednici, Siksersi gubitnici, a Jokić mnogo bolji od Embida. Mislim da je to preterana reakcija.

 

 

Usledile su brojne reakcije navijača "grumenja" i žestoki napadi na Šor-Parksa, koji je obasut negativnim komentarima na društvenim mrežama zbog ovih svojih reči, naročito zbog činjenice što su Seventisiksersi ispali odmah na startu eliminacione faze.

Nasuprot tome, Jokić i ekipa su od početka do kraja NBA sezone dominitali. Ligaški deo su završili na prvom mestu, dok su u plej-ofu imali skor od 16-4 i niko ne može da im baci mrlju na istorijski uspeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading