MOĆNE REČI JOKIĆA! Evo kako je Nikola ZAČEPIO USTA i najvećim kritičarima! Izjava Hrvata napravila ŠOU! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.06.2023

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji košarkaš Denvera osvojio je prvi šampionski pehar u NBA ligi.

MOĆNE REČI JOKIĆA! Evo kako je Nikola ZAČEPIO USTA i najvećim kritičarima! Izjava Hrvata napravila ŠOU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Neposredno pre pobede u finalu protiv Majamija, Nikola Jokić dao je intervju američkoj novinarki Maliki Endrjuz koji se sa nestrpljenjem iščekuje da ugleda svetlost dana.

Naročito jer se na društvneim mrežama pojavjljuju njegovi zanimljivi detalji, a jedan od njih bio je uoči duela u kome je Denver osvojio titulu, prvu u istoriji franšize, kada je "Džoker" jednom odgovorom Maliki vezanim za konje, rekao da će jednog kupiti bez obzira na ishod finala, dok je u međuvremenu stigao još jedan zanimljiv odgovor srpskog centra.

Endrjuzova je pitala Jokića o epskom draftu kada je bio 41. pik, i tokom čitanja njegovog imena išla je reklama za Tako Bel, dok je Srbin odgovorio:

Nisu verovali u debelog dečaka. Izgleda da je uspelo. Ne kladite se protiv debelog dečaka! - kategoričan je bio Somborac.

Hrvatski trener Neven Spahija je, takođe, dao zanimljivu izjavu u kojoj je poručio da bi NBA prsten morao da dobije i Jokićev menadžer Miško Ražnatović.

- Gazda kluba neka izradi još jedan prsten i neka ga da Mišku. Zaslužio je. Bila je to najveća prevara u istoriji košarke. I dalje mi nije jasno kako je takvog talenta uspeo da sakrije. Nikome nije palo na pamet da ga draftuje, a Miško je u međuvremenu sve dogovorio s Denverom čiji su skauti stalno bili na treninzima Mege. Uspeo je da niko u Evropi nije imao pojma što ovaj ima u Megi. Da je samo neko posumnjao, da je došao pogledati neki trening ili utakmicu, pa Nikola bi bio među prva tri pika na draftu. Tu nema nikakve dileme - rekao je šaljivim tonom Spahija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading