URNEBESNA IZJAVA PREDSEDNIKA: Srbi blistaju, želim da se prezivam kao oni!

Autor:

Sport

13.06.2023

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela planeta oduševljena dostignućima naših sportista.

URNEBESNA IZJAVA PREDSEDNIKA: Srbi blistaju, želim da se prezivam kao oni!

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Novak Đoković

Nikola Jokić osvojio je NBA ligu sa Denver Nagetsima, pritom je postao i MVP finala. Novak Đoković je treći put bio najbolji na Rolan Garosu, a upravo je na pariskoj šljaci stigao do 23. gren slema i tako postao najuspešniji teniser u istoriji. Darko Rajaković postao glavni trener Toronto Reptorsa, srpski sport je poslednjih nekoliko dana okupirao planetu.

- Ovo su lepi dani za Srbe trenutno. Voleo bih da sam Masai Udžiriaković - rekao je Masai Udžiri, predsednik Toronto Reptorsa.

 

 

Darko Rajaković je drugi trener iz Srbije koji će voditi neku NBA ekipu, nakon Igora Kokoškova koji je sedeo na klupi Finiks Sansa u sezoni 2018/2019. Doveden je umesto Nika Nursa, s kojim su Reptorsi 2019. uspeli da postanu šampioni, ali je petogodišnja saradnja prekinuta nakon ispadanja u plej-inu ove sezone od Čikaga.

- Bili smo zaista otvorenih shvatanja u pristupu izboru novog trenera, a Darko je svakim korakom prevazilazio očekivanja i impresionirao nas - rekao je generalni menadžer Toronta, Bobi Vebster.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading