PARTIZAN DOBIJA OGROMNO POJAČANJE! Željko Obradović saopštio SJAJNU VEST grobarima posle pobede u večitom derbiju!

Autor:

Sport

13.06.2023

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli uskoro jači za rekonvalescenta, da li već u četvrtak?

PARTIZAN DOBIJA OGROMNO POJAČANJE! Željko Obradović saopštio SJAJNU VEST grobarima posle pobede u večitom derbiju!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu Meridianbet rezultatom 88:80 u prvom duelu finalne serije AdmiralBet ABA lige.

Trener crno-belih Željko Obradović izrazio je zadovoljstvo viđenim na parketu Štark arene, posebno u prvom poluvremenu, a nije isključio mogućnost povratka Alekse Avramovića već u četvrtak, za kada je zakazan meč broj dva.

- Pre svega, ponosni smo na ovakvu atmosferu i brojku od preko pola miliona navijača. To su toliko odani i privrženi ljudi, da im čestitam na tome. Videli smo dva različita poluvremena, prvo izvanredno. Očekivalo se da će Zvezda Meridianbet reagovati, imaju karakter i kvalitet, ali uspeli smo da privedemo meč kraju. Jedino što je važno to je rezultat i vođstvo od 1:0 - izjavio je trofejni stručnjak na konferenciji za medije, a potom se dotakao Avramovićevog fizičkog stanja.

- Ima ogromnu volju i želju, spreman je da pomogne ekipi. Sa nama je odradio trening u nedelju, voleo bih da mogu i njega da koristim, on nam daje ogromnu energiju i agresivnost. Koliko će moći, videćemo, ali to je košarkaš sa velikim samopouzdanjem - podvukao je Obradović.

Republika

Foto: Starsport

Avramović se uskoro vraća na teren

Druga utakmica igra se u četvrtak u isto vreme na istom mestu, a finalna serija se potom seli u dvoranu "Aleksandar Nikolić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading