NAJVAŽNIJA PORUKA ZA GROBARE: Oglasili se košarkaši Partizana! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.06.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubimci navijača se obratili crno-beloj javnosti.

NAJVAŽNIJA PORUKA ZA GROBARE: Oglasili se košarkaši Partizana! (VIDEO)

Foto: Starsport

Džejms Naneli sa saigračima iz Partizana

Finalna serija plej-ofa AdmiralBet ABA lige počinje u utorak u 20 časova, a košarkaši Partizana su pred prva dva duela u "Štark areni" poslali jasnu poruku svojim navijačima. Crno-belima je protivnik Crvena zvezda Meridianbet, a titulu će osvojiti ekipa koja ostvari tri pobede.

 

 

- U utorak i četvrtak budite uz crno-beli tim. Zajedno smo izborili prednost domaćeg terena, hajde zajedno i da je odbranimo. Srce, ruke, glas. Bez ikakvih ispada, jer mi smo Partizan - poruka je kluba iz Humske.

Crvena zvezda Meridianbet u "Štark arenu" stiže silno motivisana nakon trijumfa u finalu Košarkaške lige Srbije. Naime, crveno-beli su savladali su savladali FMP i kao gosti sa82:72 (23:27, 20:9, 18:19, 24:17). "Panteri" su pružili daleko veći otpor za klasu boljem rivalu, ali to nije bilo dovoljno za izjednačenje u seriji, na kraju bilo je 2:0 u korist kluba sa Malog Kalemegdana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
DVA KLUBA JEDAN GAZDA

11.06.2023 21:36

Trening mec

VALJAK I Armija

11.06.2023 23:58

SAMO JAKI HUK SVO VREME. DA GRMI. DLANOVI I HUK BEZ PESME. PESMA KAD BUDE UTAKMICA ODLUCENA. U UTORAK NEMA KONCERTA SAMO HUK ! 20 OOO GLASA KO JEDAN. BEZ VREDJANJE ! ZVIZDUCI I HUK KAD ONA NAPADA. DA BUDE ZBUNJENA NEKA GRMI NEKA SE TRESE ARENA ! DA , MI SMO NAJBOLJI NAVIJACI . DOKAZIMO TO !