AMERIKANAC POTVRDIO: "Telo me IZDAJE, ne verujem da ću igrati!"

Autor:

Sport

14.06.2023

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki problem pred najbitniji događaj.

AMERIKANAC POTVRDIO: "Telo me IZDAJE, ne verujem da ću igrati!"

Foto: Starsport

Zek Ledej i Lorenco Braun

Košarkaši Makabija iz Tel Aviva su osvojili novu titulu u izraelskom prvenstvu, pošto su u trećoj utakmici finala savladali svog gradskog rivala, Hapoel, sa 94:90.

Na taj način je evroligaški tim došao do pobede u seriji, ukupnim rezultatom 2:1, pa su na pravi način izabranici Odeta Kataša završili sezonu, nakon što su u Evroligi poraženi u četvrtfinalu od Monaka.

Ipak, posle okončanja serije, Lorenco Braun, plejmejker Makabija, ali i selekcije Španije, objavio je neke informacije koje se nikako neće svideti navijačima "crvene furije".

- Nisam siguran da ću igrati na Svetskom prvenstvu za Španiju. Trenutno razmišljam o tome da odustanem. Imao sam dugu sezonu, telo počinje da me izdaje. Svaki korak za mene je kao mučenje. Videćemo kako će se stvari odigrati tokom leta - rekao je Braun.

Foto: Tanjug/AP

Lorenco Braun u dresu Španije

Ovo je svakako veliki udarac za Španiju, aktuelnog evropskog i svetskog šampiona, pošto je Braun svakako bio ključan igrač na Eurobasketu prošle godine, gde su Španci u finalu savladali selekciju Francuske.

Podsetimo, Mundobasket se ove godine igra na Filipinima, kao i u Japanu i Indoneziji. Prvenstvo počinje 25. avgusta, dok je veliko finalo zakazano za 10. septembar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading