POKIDAO LIGAMENTE! Kapiten Slovenije propušta Mundobasket!

Autor:

Sport

11.06.2023

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki hendikep za nekadašnjeg šampiona Evrope.

POKIDAO LIGAMENTE! Kapiten Slovenije propušta Mundobasket!

Foto: Profimedia

Luka Dončić

Kapiten reprezentacije Slovenije Edo Murić neće moći da igra na Svetskom prvenstvu krajem avgusta pošto je u subotu pokidao ligamente kolena, saopštili su njegov klub Cedevita Olimpija i košarkaški savez te države.

 

 

Murić je pokidao ligamente kolena desne noge tokom meča u kom je njegova Cedevita Olimpija pobedila Helios u majstorici finala slovenačkog prvenstva i postala državni prvak.

Bivši košarkaš Partizana će, kako je pokazao današnji pregled magnetnom rezonancom, morati na operaciju kolena i na teren se neće vratiti pre oktobra.

Murić je dugogodišnji reprezentativac Slovenije, od nedavno i kapiten, a bio je deo ekipe koja je 2017. godine postaval prvak Evrope pobedom u finalu nad Srbijom.

Podsetimo, Mundobasket održaće se od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i Filipinima, a do početka takmičejna ostalo je nešto više od tri meseca. Srbija će igrati na Filipinima protiv Kine, Južnog Sudana i Portorika u okviru grupe B, dok će Slovenija biti u grupi F gde su još Venecuela, Gruzija i Zelenortska Ostrva

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading