PODATAK KOJI MNOGI NE ZNAJU! "Džoker" je trebalo da ZAIGRA u evropskom GIGANTU! Ljubav prema Nataliji bila je JAČA! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.06.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji košarkaš Denvera imao je čudan put do uspeha.

PODATAK KOJI MNOGI NE ZNAJU! "Džoker" je trebalo da ZAIGRA u evropskom GIGANTU! Ljubav prema Nataliji bila je JAČA! (VIDEO)

Foto: instagram.com/jokic.natalija/printscreen

Nikola i Natalija Jokić

Uspeo je Nikola Jokić da sa Denverom osvoji prvu titulu u NBA ligi, pobedivši Majami u seriji sa 4:1.

Ujedno, srpski reprezentativac izabran je za MVP finalne serije i ispisao istoriju takmičenja. Naime, "Džoker" je u najjače evropsko takmičenje došao bez ijednog meča u nekoj od najjačih evropskih liga, dok je sudbina odlučila da njegov košarkaški put ne ode drugim tokom.

Naime, lako je mogao da se dogodi da Jokić završi u Barseloni, pošto je sa Kataloncima njegov menadžer Miodrag Ražnatović imao dogovor. Ipak, nije mu se dalo da zaigra u ACB ligi, a sve je počelo posle sjajnih igara u dresu Mege, kada je izazvao interesovanje brojnih klubova među kojim je bio i španski gigant.

Foto: Starsport

 

Rukovodstvo Katalonaca stiglo je u Beograd sa petogodišnjim ugovorom za Nikolu, međutim, posle meča Mega - Cedevita kome su uživo prisustvovali, digli su ruke od transfera. Razlog tome je jedna od najgorih partija "Džokera" u karijeri, pa su Španci želeli da prolongiraju sve, kako bi dobro razmislili.

- Predstavnici Barselone su došli sa ugovorom da pogledaju utakmicu sa Cedevitom, ja to tad nisam znao, ali sam odigrao verovatno najgori meč u životu. Da li je namerno ili nenamerno ne znam, ali imam ja tih utakmica kada neću da šutnem ili dodam, ili hoću sve da šutnem... Eto, nešto jednostavno klikne u meni, a tada je kliknulo na ovu lošiju stranu - prisetio se uz osmeh Nikola i dodao:

- Deki (Dejan Milojević) je hteo da me ubije. Ne znam, desi se takav dan, malo te neće, a malo i nećeš pa onda bude katastrofa - rekao je Jokić.

Foto: Starsport

 

Tadašnji šef struke Mege Dejan Milojević otkrio je da je Jokić tokom tih dana bio utučen, jer je njegova devojka, danas supruga Natalija, otišla u SAD na studije.

- Pretpostavljam da je tako loše odigrao zbog odlaska devojke u Ameriku. Bio je emotivno prazan, njega je to dosta pogodilo. Odlazak devojke u Ameriku ga je poremetio - objasnio je Milojević.

Katalonci su se mnogo premišljali i na kraju platili ceh, jer se Denver javio i odabrao Srbina na draftu. To svedoči i priča njegovog menadžera Miodraga Ražnatovića.

- Ja nisam bio za Ameriku. Ali došao je skaut Denvera Arturas Karnišovas i pitao me: "Da li misliš da će se on bolje fizički razviti u Barseloni, nego sa našim programom u Denveru?" Time mi je izbio adute - izjavio je svojevremeno Ražnatović.

A Natalija? Ona je u početku odbijala Nikolino udvaranje, da bi danas bila uz braću njegov najveći oslonac. O momentu kad je zapazio Nikola je pričao:

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

-Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije - ispričao je pre nekoliko godina u jednom intervjuu za "Gloriju" Nikola.

Prema njegovim rečima, Natalija najpre nije pokazivala nikakvu rekaciju kada joj je priznao da mu se sviđa.

- Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala - otkrio je Jokić.

Kada su počeli da se zabavljaju Nikola je igrao u Srbiji, dok je Natalija upisala studije u SAD.

- Išao sam u srednju ekonomsku školu a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na “Seminole State Collegeu”. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala - izjavio je "Džoker" u pomenutom intervjuu.

Nikola i Natalija su se venčali u oktobru 2020. godine u njegovom rodnom gradu Somboru, a godinu dana kasnije u septembru dobili su ćerkicu Ognjenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading