KADA ĆE VEČITI NA TEREN? Čelnici AdmiralBet ABA lige DONOSE ODLUKU pozivajući se na JEDAN ČLAN!

Autor:

Sport

09.06.2023

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deluje da u Partizanu neće biti srećni.

KADA ĆE VEČITI NA TEREN? Čelnici AdmiralBet ABA lige DONOSE ODLUKU pozivajući se na JEDAN ČLAN!

Foto: Starsport

Finalna serija AdmiralBet ABA lige, koju treba da odigraju Partizan i Crvena zvezda Meridianbet, još nije ni počela, a već je donela veliku dramu.

Sporni su bili termini utakmica i poklapanje sa finalnom serijom Košarkaške lige Srbije između Crvene zvezde Meridianbet i FMP Železnika.

Posle niza peripetija i sastančenja, doneta je odluka da se prvo odigra finale KLS-a, da bi zatim počela borba večitih za regionalnu krunu. Ipak, ni tu nije prošlo bez drame, pa se Partizan žalio kako ne želi da počne seriju 13. juna, već da zahteva da se datum ne menja zbog prodatih ulaznica. Naime, brojni navijači su već kupili karte za utakmicu 12. juna, te crno-beli ne žele da igraju drugog dana upravo zbog toga.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa utakmice večitih rivala

 

Gledajući jedan član pravilnika AdmiralBet ABA lige, deluje da će Partizan morati da popusti. U pravilniku takmičenja sportski direktor ima pravo da promeni kalendar. Konkretno - član 11.1 sporan je za želje crno-belih.

Utakmice AdmiralBet ABA lige igraju se prema utvrđenom rasporedu i Kalendaru takmičenja, s tim, da Sportski direktor AdmiralBet ABA lige j.t.d može da odredi i drugi termin igranja utakmica, ako je to u interesu lige - navodi se u pomenutom članu.

Dakle, deluje da će se čelnici regionalnog takmičenja pozvati na taj član, a kakve će odluke večitih biti posle toga - ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading