PRODAVALA ZLATO DA BI SINOVIMA PLATILA EKSKURZIJU! Potresna životna ispovest Dragane Katić, muž je ostavio pred porođaj!

Autor:

Zabava

09.06.2023

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Katić otkrila detalje života iz prošlosti.

PRODAVALA ZLATO DA BI SINOVIMA PLATILA EKSKURZIJU! Potresna životna ispovest Dragane Katić, muž je ostavio pred porođaj!

Foto: printscreen/blic tv

Voditeljka Dragana Katić u svojoj ispovesti je otkrila da je svojevremeno prodala zlato da bi svojim sinovima blizancima, Bojanu i Bobanu platila ekskurziju i maturu. Inače, voditeljka je imala finansijke poteškoće dok je decu podizala jer ju je suprug napustio pred porođaj.

- Plaćala sam privatne časove pred upis u gimnaziju, terapije i sve što je bilo potrebno za lečenje majke. Bila sam u škripcu s novcem, a deci je trebalo da platim maturu i ekskurziju. Jedno jutro sam upalila laptop da pročitam vesti, kad mi je iskočila reklama "otkup zlata". Nikada nisam ni čula do tada da mogu da prodam zlato. Tog dana je trebalo da snimam reklamu na Bežanijskoj kosi, pa sam prošla kolima pored zlatare, uzela iz nesesera prvi komad na koji sam naišla i pitala prodavca: "Da li vi to otkupljujete zlato?" Kada mi je rekao koliko to vredi, rekla sam: "Vraćam se za pola sata". Prodala sam sve što sam imala i sutradan rekla deci da idemo da kupimo šta im treba - prisetila se Dragana i dodala:

Foto: printscreen/blic tv

Dragana Katić o prošlosti

- Ne znam koliko je bilo u gramima, ali znam da je bilo dovoljno novca da zadovolji sve moje potrebe u tom trenutku. Tada sam mislila da sam dobila ogromnu sumu, jer nisam imala ništa, a sada shvatam da to i nije bilo mnogo novca.

Dragana nije želela da kaže sinovima odakle joj novac.

- Pitali su me: "Mama je l' si uspela da se snađeš?" Rekla sam im da sam dobila novac od snimanja reklame. Slagala sam ih, iako sam do tada sve delila s njima. Znali su kada mi je pun novčanik, a kada je prazan, kada mi je teško, a kada sam super... Ali ovog puta nisam želela da ih opterećujem problemima. 

Foto: printscreen/blic tv

Dragana Katić o sinovima

 - Ponos mi nije dao da bilo kome zatražim novac. Smatrala sam da sama treba da obezbedim deci da odu na ekskurziju i na maturu u garderobi u kojoj oni žele - ispričala je Dragana u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading