BAJA MALI KNINDŽA SE PRISETIO FOLK LEGENDE: Džej mi je pred samu smrt dao poklon!

Autor:

Zabava

08.06.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač Baja mali Knindza progovorio o odnosu sa legendarnim Džejem

BAJA MALI KNINDŽA SE PRISETIO FOLK LEGENDE: Džej mi je pred samu smrt dao poklon!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Folk pevač Mirko Pajčin poznatiji kao Baja Mali Knindža progovorio je o prijateljstvu sa Džejom Ramadanovskim, kog je veoma poštovao i cenio, te otkrio da mu je on neposredno pred smrt dao poklon koji i danas čuva.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Baja Mali Knindža

Baja je rekao i da je za Džeja napisao dve pesme, te da mu je veoma žao što nije stigao da ih snimi pre nego što je zauvek napustio ovaj svet.

- Napravio sam mu pesmu "Glumac", baš za njega je bila - rekao je Baja na jednoj televiziji sa setom u glasu i izrecitovao stihove Džejove nesuđene pesme:

- "Ja lutam svetom, još od rođenja i radim sve što se ne sme, al' sam u duši ostao sanjar što peva tužne pesme. Glumim da sam čovek sretan, a duša mi tugu krije, ja sam samo glumac spretan, niko ne zna kako mi je. Skidam odeću po navici i gledam u postelju praznu, sam sam, nikoga nemam, odrađujem božju kaznu. Proganjaju me ružni snovi, zadnji sam voz propustio, kako da počnem život novi, sa starim nisam raskrstio."

Voditelj ga je zatim u šaljivom tonu pitao da li ga je Džej nekad uradio na šibice.

- Nije nikad, čak mi je ostavio jedan kačekt barberi" pred samu smrt, bili smo u Šipovu i mnogo lepo smo se družili - zaključio je Baja.
Inače, o večitom dorćolskom dečaku snima se i film "Nedelja", nazvan po njegovoj čuvenoj pesmi.

Foto: printscreen/youtube

Džej Ramadanovski

Ekranizacija Džejovog života prikazaće pevačevo detinjstvo i odrastanje u domu za nezbrinutu decu, ali će ispratiti i njegov put ka slavi, kao i njegove poslednje dane. Podsetimo, Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra 2020, a vest o njegovoj smrti duboko je potresla Srbiju i ceo region.

Milo Đukanović je bio najveći Srbin

Pevač je potvrdio da je bivši predsednik Crne Gore Milo Đukanović na početku političke karijere obožavao srpske patriotske pesme iako je kasnije promenio ploču i vodio drugačiju politiku.

- Da ne bješe Nikšićana i momaka iz Berana, uvelo bi naše cvijeće kod Trebinja i Bileće... To je u to vreme bilo, ne znam šta je sada - diplomatski je Baja odgovorio na pitanje da li je Đukanović bio najveći Srbin.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Baja Mali Knindža o nastupima

Na mojim nastupima se ni čaša ne razbije!

Knindža tvrdi da nikada nije bio izložen opasnosti za vreme svojih nastupa iako se njegovo ime često dovodi u takav kontekst.


- Ispada da sam najrizičniji pevač, a kod mene na nastupu se čaša ne razbije - rekao je Knindža, te istakao da je relativno kasno uplovio u muzičke vode:


- Radio sam dugo na Aerodromu "Nikola Tesla". Počeo sam da pevam kad je jedan moj prijatelj dobio sina!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading