Nasilnik FIZIČKI NASRNUO na decu jer su mu "KONKURENCIJA", Vladimir Štimac ZAGRMEO: Žao mi je što NISAM BIO TU! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.06.2023

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni košarkaš rešio je da digne glas.

Nasilnik FIZIČKI NASRNUO na decu jer su mu "KONKURENCIJA", Vladimir Štimac ZAGRMEO: Žao mi je što NISAM BIO TU! (VIDEO)

Foto: Starsport

Veliki skandal dogodio se na Kalemegdanu.

Jedan stariji čovek fizički je napao dva dečaka koja su prodavala ceđene sokove koje su sami pripremili, a kao razlog je naveo da su mu oni "konkurencija".

Slučajni prolaznici su reagovali, spasili uplakane dečake od nasilnika i snimili čitav slučaj, te je sve završilo na društvenim mrežama.

Deca su nam zlatna, kakvi su odrasli. Drtina matora udarila dečaka, jer je prodavao ceđeni sok i time mu kao "pravio" konkurenciju. I još izmišlja da je dečak prvi počeo da ga maltretira. Pa, da li je moguće? - napisala je uz video snimak ovog događaja korisnica Tvitera pod pseudonimom Aleksandra90.

 

 

Ubrzo je na ovo reagovao i legendarni košarkaš Vladimir Štimac. On je oštro osudio napad na dečake, izrazio žaljenje što on nije bio tu u trenutku događaja, te pozvao javnost da nikada ništa ne kupi kod nasilnika.

 

 

- Ćao svima, ako hoćete da popijete sok imate dva dečaka koji su sami cedili sok i prodavali na Kalemegdanu. Čuo sam da su jako dobri, pošto je konkurencija koja ima 50 plus napala tu decu i kako sam čuo jedno dete je dobilo i udarac, a drugo je vukao za ruku. Koje reči upotrebiti za takvog nečoveka? Pozivam sve da niko nikada ne kupi ništa sa njegovog štanda!!!! Meni je žao što ja nisam bio tu kad je vukao i udarao decu. U šta smo se to pretvorili??? Ejjj deca mu konkurencija!!! Umesto da je otišao i pomogao im ili neke njegove kupce preusmerio na njih da im pomogne on ih maltretira - napisao je Vladimir Štimac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading