OSUĐUJEMO NAPAD U SOMBORU! Oglasio se predsednik policijskog sindikata Mijailović: Povređenim kolegama želimo brz oporavak!

Autor:

Vesti

08.06.2023

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijski sindikat Srbije najoštrije osuđuje napad na dvojicu policajaca u Somboru, koji su ranjeni tokom obavljanja dužnosti i pokušaja da spreče porodično nasilje.

OSUĐUJEMO NAPAD U SOMBORU! Oglasio se predsednik policijskog sindikata Mijailović: Povređenim kolegama želimo brz oporavak!

Foto: Shutterstock

- Želimo da pohvalimo naše kolege policajce na ispoljenoj hrabrosti, požrtvovanosti i smirenosti tokom intervencije i poželimo im brz oporavak. Prema poslednjim informacijama, oni se nalaze van životne opasnosti.

Iz ovog primera vidimo koliko se policajci svakodnevno nalaze u situacijama gde mogu biti životno ugroženi, ali i da zahvaljujući dobroj obuci uspevaju da postupe po pravilima službe, te spasu živote. Ovaj slučaj takođe pokazuje koliko je važna akcija „Predaj oružje", koju sprovodi MUP Srbije, kako bi se što više smanjila opasnost da građani i policajci budu žrtve nelegalnog vatrenog oružja.

Ovom prilikom pozivamo sve građane Srbije da što pre predaju svoje neregistrovano oružje. Ranjenim policajcima svi mi iz Policijskog sindikata Srbije i celog MUP-a želimo što brži oporavak - kaže Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading