VELIKO SRCE VLADIMIRA ŠTIMCA! Bivši košarkaš Zvezde MeridianBet povukao GEST o kome bruji cela Srbija!

Autor:

Sport

22.05.2023

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji igrač Crvene zvezde MeridianBet odlučio se da pomogne maloj Romkinji.

VELIKO SRCE VLADIMIRA ŠTIMCA! Bivši košarkaš Zvezde MeridianBet povukao GEST o kome bruji cela Srbija!

Foto: Euroleague.net

Vladmir Štimac

Godinama unazad Vladimir Štimac je važio za osobu koja se, ne samo na košarkaškim parketima, izdvajala posebnim osećanjima i željom da pomogne najugroženijim osobama.

Bivši reprezentativac Srbije učestvovao je u velikom broju dobrovoljnih akcija, a sada je odlučio da napravi još jedan takav korak, koji je naišao na veliki odjek u našoj zemlji.

Izvesna devojčica, romske nacionalnosti, kojoj otac vozi kamion po Evropi, dok je majka vlasnica cvećare, nema sa kim da ide na matursko veče. Prema rečima srpskog košarkaša, niko nije reagovao ni na koji način i svi ćute povodom toga.

Njoj su u školi koju pohađa, jednog dana doneli bakarnu žicu kako bi je ismevali.

 

 

Folk zvezda Seka Aleksić ponudila se da izađe devojčici u susret i ode s njom na maturu, a ubrzo je stigao i odgovor Vladimira Štimca, koji je ostavio emotivnu poruku napomenuvši da namerava da joj kupi odeću i cipelice.

- Video sam da Seka Aleksić hoće da ide na maturu sa devojčicom koja je onako bezdušno ponižena. Sram vas bilo da vas bilo. Evo ja ću da joj kupim haljinu i cipele za tu maturu. Molim vas javite broj - oglasio se Štimac i dodao:

- Izvinite što moram ovako javno, ali jednostavno me je pogodila priča u srce. Molim vas još jednom pomozite mi da nađem kontakt od te porodice, da detetu ulepšamo malo. Ne mislim da ljudi ne mogu da kupe daleko od toga. Hvala vam unapred - napisao je Vladimir Štimac.

On je, podsetimo, veliki ljubimac navijača Crvene zvezde MeridianBet, a dres kluba sa Malog Kalemegdana oblačio je tri puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading